WhatsApp spraakberichten versneld afspelen is nu voor iedereen beschikbaar

WhatsApp spraakberichten versneld afspelen is nu voor iedereen beschikbaar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Beluister je vaak spraakberichten via WhatsApp? Dan zal de nieuwste functie die WhatsApp nu uitrolt, je zeker bevallen. Je kan nu namelijk een spraakbericht in verschillende snelheden afspelen.

WhatsApp afspeelsnelheid

Vorige maand dook al een eerste gerucht op over het kunnen afspelen van spraakberichten in drie snelheden en de eerste WhatsApp Beta-gebruikers konden de functie al testen. Zij kregen namelijk onder een spraakboodschap de snelheid '1.0x' te zien. Door op dat label te tikken kan je de snelheid van een audiobericht aanpassen naar '1.5 x' en '2.0 x'. WhatsApp brengt de functie nu ook naar de stabiele app zodat iedereen er gebruik van maken.

WhatsApp spraakberichten versneld afspelen is nu voor iedereen beschikbaar WhatsApp spraakberichten versneld afspelen is nu voor iedereen beschikbaar WhatsApp spraakberichten versneld afspelen is nu voor iedereen beschikbaar

Het versneld afspelen van spraakberichten kan van pas komen in situaties waarin je maar een paar passages ervan wilt beluisteren, of wanneer je in een groep vele spraaknotities tegenkomt en deze snel wilt doornemen om te zien of je iets belangrijks hebt gemist.

Meer nieuwe functies

WhatsApp werkt aan meer nieuwe functies voor zijn chatapp, zoals de Verdwijnende modus, de functie Eenmalig bekijken voor foto's en video's en de multi-device-functie waarmee je je WhatsApp-account op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken. Dit zijn de 3 nieuwe functies die eraan komen.

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk