HTC U11 Plus duikt op in afbeeldingen, minder 'randloos'

HTC U11 Plus duikt op in afbeeldingen, minder 'randloos'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

HTC U11 Plus

De U11 Plus zou volgens eerdere berichten grotendeels gelijk zijn aan de HTC U11. Het toestel zou ook beschikken over een Qualcomm Snapdragon 835-chipset, 4GB of 6GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van 64 of 128GB. Wel zou het uiterlijk verschillen en de trend van minimale schermranden gaan volgen.

Daarnaast zou het toestel een langwerpig scherm met een 18:9-resolutie (2:1), een diagonaal van 5,99 inch en een resolutie van 2880 bij 1440 pixels krijgen, maar als we de nieuwste renders van de HTC U11 Plus zien dan lijken die minimale schermranden helemaal niet zo minimaal.

Op de renders zien we ook een USB C-aansluiting, maar geen 3.5mm koptelefoonaansluiting. Wel is de glazen en glanzende achterzijde duidelijk te zien, en zou de aanraakgevoelige rand genaamd Edge Sense ook weer aanwezig zijn.

Verder zien we een enkele camera achter, nog steeds geen dubbele camera dus. De vingerafdruksensor is naar de achterzijde verplaatst. De schermranden zijn wel degelijk dunner dan bij de HTC U11, alleen zijn ze niet zo minimaal als sommigen misschien zouden willen zien.

Bovenstaande video is gemaakt door OnLeaks en gebaseerd op informatie die hij gekregen zou hebben. Onder andere de afmetingen van het toestel behoren hiertoe: 158,2 x 74,6 x 9,1 mm. Alhoewel de werkelijkheid heel goed kan afwijken van deze afbeeldingen, krijgen we op deze manier wel een beeld van de mogelijke opvolger.

Aankondiging HTC U11 Plus

HTC zou volgens geruchten op 2 november met twee nieuwe toestellen komen, de HTC U11 Plus en de op Android One gebaseerde HTC U11 Life. Hopelijk weten we tegen die tijd meer over het bestaan van de HTC U11 Plus, en dus het uiterlijk en de specificaties.

Via: OnLeaks

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk