'HTC One (M8) Ace wordt op 3 juni gepresenteerd'

'HTC One (M8) Ace wordt op 3 juni gepresenteerd'

HTC One (M8) Ace

Eerder verschenen er al geruchten over een plastic variant van de HTC One (M8) en van deze aankomende telefoon zijn nu weer wat foto's opgedoken. Via de Tenaa, een Chinese keuringsinstantie zien we een foto van de voor- en achterkant van het toestel. Het toestel zou gemaakt worden van plastic en zou misschien een kleiner scherm gaan krijgen dan het huidige 5 inch scherm van de One (M8). Op de foto's zien we de kenmerkende afgeronde vormen, maar de grills aan de voorkant zijn geheel geperforeerd, waar dat bij de One (M8) niet zo is.

Op de achterkant is één camera aanwezig en dat zou een 13 megapixel-exemplaar worden, waar bij de aluminium-variant een DuoCamera aanwezig is. Met deze dubbele camera kunnen geen 3D-foto's worden geschoten, maar na het maken van een foto wel 3D-effecten op foto's worden toegepast. Ook is het mogelijk om achteraf te focussen op een object, bijvoorbeeld op een voorwerp op de voorgrond zodat de achtergrond wat wazig wordt.

De overige hardware zou wel identiek zijn en dat zou betekenen dat er een Snapdragon 801-chipset, 2GB werkgeheugen en 16GB intern geheugen aanwezig zijn. Ook een microSD-kaartslot, een frontcam met een resolutie van 5 megapixels en WiFi, GPS, Bluetooth, NFC en LTE zullen aanwezig zijn op het toestel.

HTC One (M8) Ace

Prijsstelling

De HTC One (M8) Ace zou goedkoper in de markt moeten worden gezet dan de normale One en daarom zou besloten zijn om onder andere goedkoper plastic te gebruiken. Eerder werd er een prijs genoemd van omgerekend zo'n € 350 voor deze variant en ook deze nieuwe bron heeft het over deze prijsrange. Natuurlijk moeten we hier in Europa rekening houden met hogere prijzen aangezien deze niet één op één om te rekenen zijn.

One M8 Prime

Naast een goedkopere variant van de HTC One (M8) zou het bedrijf ook werken aan een snellere en duurdere versie, de Prime. Een persrender van dit nieuwe toestel verscheen vorige week al online. Dit toestel zou een 5,5 inch scherm krijgen met een hogeresolutiescherm van 2560x1440 pixels. Er zou 3GB werkgeheugen aanwezig zijn en het toestel zou opgetrokken worden uit een bijzonder composiet van aluminium en vloeibare siliconen. Dit maakt het toestel lichter, maar ook sterker en geleid de warmte beter. De Prime zal het eerste toestel worden waarbij de Sense 6.5-schil gebruikt zal worden, maar wat er nieuw of aangepast is in deze Androidschil is nog niet bekend.

Beschikbaarheid

De Ace-variant zou op 3 juni worden gepresenteerd meldt ePrice, een Taiwanese website, maar of het toestel dan gelijk te koop zal zijn en of dat ook bij ons in Europa zal zijn is nog even de vraag. Voor de One M8 Prime is nog helemaal geen aankondigingsdatum genoemd.

Lees meer over:
HTC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties