Android 8.0 Oreo voor HTC U11 is vertraagd, HTC zegt 'sorry'

Android 8.0 Oreo voor HTC U11 is vertraagd, HTC zegt 'sorry'

HTC U11

De HTC U11 is begin van het jaar uitgekomen en werd door velen bestempeld als de laatste kans voor HTC. Volgens de review van Sander zijn ze daar wat het toestel betreft in geslaagd. De HTC U11 is het beste toestel dat HTC de laatste jaren heeft uitgebracht. Vooral de camera en het design van het toestel komen goed uit onze review.

In november brachten we het nieuws dat de uitrol van Android 8.0 Oreo was begonnen, HTC was daarmee een van de eerste merken die met de update voor een vlaggenschip kwam. De nieuwe versie verscheen eerst op toestellen in Taiwan en daarna zou de rest van de wereld aan de beurt zijn. Maar het lijkt er nu op dat de update-trein aan de noodrem heeft getrokken en dat deze piepend tot stilstand is gekomen voordat Europa aan de beurt was.

Sorry

In een tweet van het Engelse HTC-account biedt het bedrijf zijn excuses aan voor de vertraging. Tijdens het uitrollen van de update zijn er wat 'complexiteiten' naar boven gekomen die ervoor gezorgd hebben dat men de uitrol van de update naar Android 8.0 Oreo voor de HTC U11 moest stilleggen. HTC vraagt om het geduld van de gebruikers en belooft weer een update te uit te brengen zodra de problemen zijn opgelost.

Het bovenstaande is de reden waarom updates altijd stapsgewijs worden uitgerold. Wanneer er achteraf nog een of meerdere fouten in de software blijken te zitten, komen die snel tevoorschijn en voorzie je niet al je gebruikers van een update met deze onvolkomendheden. HTC is overigens niet de enige bij wie de uitrol van een update werd stopgezet. Ook bij de collega's van OnePlus werd de update voor de OnePlus 5 stopgezet.

Bron: PocketNow

HTC U11
3000 mAh
5.5 inch - 2560 x 1440 px
64 GB
Qualco Snapdragon 835

Meer info

HTC U11
3000 mAh
5.5 inch - 2560 x 1440 px
64 GB
Qualco Snapdragon 835

Meer info

Lees meer over:
HTC U11

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties