'Eerste renders Sony Xperia 10 III tonen herkenbaar design'

'Eerste renders Sony Xperia 10 III tonen herkenbaar design'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

We krijgen voor het eerst de Xperia 10 III te zien op renders, dat is Sony's midrange-telefoon. We herkennen meteen het design van zijn voorganger, maar veel specificaties zijn nog onbekend.

Sony Xperia 10 III

Als we Sony's mobiele afdeling met een dier zouden moeten vergelijken dan zou het zonder twijfel een zalm zijn. Het bedrijf zwemt namelijk tegen de stroming in. De Xperia 10 III die nu gelekt is door het betrouwbare OnLeaks, behoudt nog steeds zijn design met opvallende schermranden. De telefoon ziet er in feite bijna identiek uit vergeleken met zijn voorganger.

Bovenaan het scherm in een duidelijke schermrand zichtbaar, maar Sony blijft ook trouw zweren aan zijn dubbele speakers die naar voren gericht zijn en ook de 3,5 mm audiojack is aanwezig. In de rand bovenaan zit verder een 8 MP selfiecamera. Het scherm zelf is een 6,0 inch exemplaar dat nog steeds een 21:9-beeldverhouding heeft.

'Eerste renders Sony Xperia 10 III tonen herkenbaar design'

Gerelateerde artikelen

'Kleine update'

Het is ook opvallend dat OnLeaks in zijn blogbericht spreekt over een "kleine update op het vlak van specificaties". We verwachten wel dat Sony komt met een aantal vernieuwingen zoals het gebruik van een chipset met 5G-modem en een hogere resolutie van het beeldscherm. Op het vlak van camerahardware hoeven we kennelijk geen grote veranderingen te verwachten. Sony komt opnieuw met een 12 MP hoofdcamera, de 8 MP telecamera en 8 MP groothoekcamera.

Nu de Xperia 10 III is opgedoken, wil dat mogelijk zeggen dat we binnenkort ook renders van het Xperia 1 III-vlaggenschip te zien krijgen. Die high-end -telefoon werd namelijk vorig jaar onthuld samen met de Xperia 10 II. Wat verwacht jij dit jaar van Sony's line-up? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk