Android 7.0 Nougat voor HTC 10 weer gestart in Nederland

Android 7.0 Nougat voor HTC 10 weer gestart in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update weer gestart

We hebben zojuist meerdere e-mails, tweets en andere berichten binnengekregen over het binnenkomen van Nougat op de HTC 10. Ook Graham Wheeler, Product en Service Directeur bij HTC, geeft aan dat de systeemupdate weer is gestart. De verspreiding van de update werd onlangs nog in Europa stilgelegd vanwege technische problemen. Deze problemen zijn dus nu opgelost en zoals Wheeler eerder aangaf, is de update inderdaad dus in februari weer hervat. Graag horen we van onze Belgische lezers of zij Nougat inmiddels ook binnenkrijgen op hun HTC 10. Dan kunnen we het artikel daar op aanpassen.

De HTC 10 bevat een 5,15 inch Quad HD-scherm, 4GB werkgeheugen en de Snapdagon 820-chipset. Er is een 3000mAh-accu aanwezig zijn, een metalen behuizing en ook een microSD-kaartslot is present. De camera op de achterkant is een 12 Ultrapixel-exemplaar, waarvan de sensor meer licht op kan vangen. Er is onder andere OIS, oftewel optische beeldstabilisatie, aanwezig en de 5 megapixel-camera beschikt als eerste frontcam ter wereld ook over deze techniek. Sinds begin deze maand is de HTC 10 Evo, een aangepaste versie van de HTC 10, ook te koop.

Android 7.0

In Android 7.0 Nougat zien we veel nieuwe functies die kleine of juist grote veranderingen brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vernieuwde notificaties en de mogelijkheden om snel te reageren hierop. In 7.0 zien we ook ondersteuning voor splitscreen, waardoor er twee apps naast elkaar gedraaid kunnen worden. Hoe en of deze functies geïmplementeerd worden, is per fabrikant verschillend. Hoe dan ook, Android 7.0 brengt veel verbeteringen ten opzichte van Marshmallow, Android 6.0.

Wil jij weten wanneer en of jouw smartphone de update naar 7.0 krijgt? Check dan ons uitgebreid update-overzicht waarin je direct kunt zien of en zo ja wanneer jouw smartphone Nougat zal krijgen.

Bedankt tipgevers!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk