'Samsung Galaxy S22 mogelijk uitgesteld door de S21 FE'

'Samsung Galaxy S22 mogelijk uitgesteld door de S21 FE'

De aankondiging van de Samsung Galaxy S22-serie, de aankomende vlaggenschepen van Samsung, wordt waarschijnlijk uitgesteld. Volgens SamMobile moeten we naar alle waarschijnlijkheid twee maanden langer wachten op de toestellen. Maar wees gerust, we kunnen al eerder iets nieuws van het Zuid-Koreaanse merk verwachten.

Toch nog een S21 FE

Nadat eerder werd gedacht dat de Samsung Galaxy S21 FE deze maand aangekondigd zou worden, blijkt dit al een tijdje waarschijnlijk niet meer het geval te zijn. De meest voornamelijk reden hiervoor is een wereldwijd chiptekort. We kregen de voorbije weken heel gemengde berichten over de toekomst van de Fan Edition.

Nu raakt bekend uit informatie van Sammobile dat Samsung er alles aan doet om het toestel zo snel mogelijk op de markt te brengen. De Galaxy S22-serie moet hier zelfs voor wijken. De aankondiging van deze nieuwe vlaggenschepen zou namelijk officieel gepland staan voor januari 2022. Deze moet nu echter verschuiven naar eind februari of maart hetzelfde jaar.

Samsung wil de Galaxy Galaxy S21 FE en de S22-serie natuurlijk niet tegelijkertijd aankondigen. Het meest aannemelijke moment voor de lancering is overigens eind februari, vlak voor het Mobile World Congress. Dat is de bekende techbeurs waar nieuwe toestellen worden aangekondigd. Op deze manier heeft Samsung toch zijn eigen evenement en dus een eigen moment om in de schijnwerpers te staan.

'Samsung Galaxy S22 mogelijk uitgesteld door de S21 FE'
Gelekte renders van de Galaxy S21 FE

Komt stiekem goed uit

De uitgestelde lancering zal voor Samsung overigens ook niet slecht uitkomen. Zo zouden ze onder andere meer tijd krijgen om het ‘chiptekort probleem’ op te lossen en hiermee te voldoen aan de vraag van de nieuwe toestellen. Voorlopig heeft Samsung de officiële lanceringsdatum voor zowel de S22-reeks als de S21 FE nog niet bevestigd.

Maar wat vind jij van de gedachte van een uitgestelde Galaxy S22-lancering? Vind je het een logische keuze dat de nieuwe generatie toptoestellen moet wijken voor een remake van de Galaxy S21? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy S21 FE
4500 mAh
6,4 inch - 2340 x 1080 px
128 GB / 256 GB GB
Qualcomm Snapdragon 888

Meer info

Samsung Galaxy S22
3700 mAh
6,06 inch inch - 2160 x 1440 px
128 GB / 256 GB GB
Exynos 2200

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties