'Samsung Galaxy A5 (2018) krijgt scherm met 18.5:9-beeldverhouding'

'Samsung Galaxy A5 (2018) krijgt scherm met 18.5:9-beeldverhouding'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A-serie

Samsung richt zich met de introductie van de A-serie al een aantal jaren voornamelijk op het middensegment. De specificaties liggen onder de S-serie, maar de toestellen bieden wel een premium design. Bij zowel de A3 en de A5 is dit jaar gekozen voor een metalen frame met een stijlvolle afwerking. Dit is een kenmerkende eigenschap van de Galaxy A-serie, die we hopelijk volgend jaar ook zien.

De Samsung Galaxy A5 (2018) lijkt volgens een HTML 5-test een langgerekt Infinity Display te krijgen met dunne schermranden en een schermgrootte van 412 bij 846 pixels. De Galaxy A7 (2018) krijgt volgens andere geruchten een soortgelijk scherm met 18.5:9-beeldverhouding en lijkt veel op de Samsung Galaxy S8. Deze informatie komt dan overeen met renders die in oktober opdoken.

Dit betekent natuurlijk ook dat bij de A-serie de homeknop en de vingerafdrukscanner onderaan het toestel naar de achterkant zal verdwijnen. Of misschien wel in het scherm.

Welke specs verwachten we nog meer?

In de A-serie van volgend jaar verwachten we natuurlijk de Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5 en Samsung Galaxy A7. De laatste twee toestellen zullen waarschijnlijk voorzien worden van Bluetooth 5.0, een Exynos 7885-chipset, en 6GB werkgeheugen voor de A7 (2018). De A-serie werd dit jaar in januari door Samsung gepresenteerd. De opvolgers kunnen we dan ook rond die tijd verwachten

Via: GSMinfo

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk