'Poco M2 Pro gelekt: nieuwe telefoon is goedkope Redmi Note 9 Pro'

'Poco M2 Pro gelekt: nieuwe telefoon is goedkope Redmi Note 9 Pro'

Poco M2

Poco komt dit jaar met een derde telefoon na de lancering van zijn F2 Pro-vlaggenschip en de midrange Poco X2 die eerder dit jaar verscheen. Recent waren we erg enthousiast over die Poco F2 Pro in onze uitgebreide review. Nu heeft Mysmartprice ontdekt dat Poco binnenkort komt met een derde toestel, want een apparaat met de naam 'Poco M2 Pro' is recent opgedoken op de bluetooth- en wifi-certificeringssites.

Er is nog maar weinig bekend over het aankomende toestel van het Chinese merk, maar wat opvalt is dat Poco de codenaam 'Gram' gebruikt en die werd eerder gezien bij Xiaomi's Redmi Note 9 Pro. Poco staat erom bekend dat het de prijs van zijn toestellen laag houdt omdat het in feite toegang heeft tot de ontwerpen en Research & Development (R&D) van Xiaomi. De Poco F2 Pro is bijvoorbeeld grotendeels een Redmi K30 Pro op de trilmotor na, en de Redmi X2 is sterk gebaseerd op de Redmi K30.

Beelden van de telefoon

De Poco F2 Pro

Redmi Note 9 Pro

Als de volgende Poco-telefoon gebaseerd is op de Redmi Note 9 Pro, dan wil dat zeggen dat de telefoon vermoedelijk het goedkoopste Poco-toestel uit de line-up wordt en zich onder de F2 Pro en X2 bevindt. De Redmi Note 9 Pro is in Nederland te koop vanaf 199 euro en mogelijk weet Poco de telefoon voor een nog lager prijskaartje aan te bieden.

Al is het nog niet zeker of de M2 Pro net als het laatste vlaggenschip zowat alle kenmerken overneemt van het Xiaomi-toestel. Mogelijk gaat het enkel om de Snapdragon 720G-processor uit de Redmi Note 9 Pro die het Poco gebruikt voor zijn volgende telefoon. We kijken er in ieder geval naar uit om meer te zien van Poco. Eerder raakte bekend dat het merk werkt aan een paar volledig draadloze oortjes.

Lees meer over:
Pocophone

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties