'Fortnite komt eerst exclusief uit op de Samsung Galaxy Note 9'

'Fortnite komt eerst exclusief uit op de Samsung Galaxy Note 9'

Fortnite Note 9

Fortnite is samen met PUBG een van de meest populaire games van dit moment die ook op een smartphone gespeeld kunnen worden. Waar PUBG al beschikbaar is op Android zitten we nog steeds te wachten op Fortnite voor Android. We hebben al ontelbare nep-berichten en nep-apps voorbij zien komen die de lancering zouden aankondigen, maar het echte werk is hebben we nog niet gezien.

Fortnite Android verschijningsdatum

Het lijkt erop dat Fortnite en Samsung de handen in een slaan en samen een grootse lancering voorbereiden. Fortnite zou voor Android op hetzelfde moment gelanceerd worden als de Samsung Galaxy Note 9 en de eerste 30 dagen alleen te gebruiken zijn op het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Daarbij zal er als pre-order cadeau een flinke hoeveelheid V-Bucks weggeven. Met deze V-Bucks kun je items kopen in het spel. Ben je geen Fortnite-fan? Dan kun je de V-Bucks laten voor wat ze zijn en kiezen voor een draadloze hoofdtelefoon van AKG.

De Samsung Galaxy Note zal op 9 augustus gelanceerd worden in New York, enkele dagen daarna zal de pre-order periode starten. Volgens de informatie die wij hebben zal het toestel vanaf de 24 augustus in de winkels liggen. Dat zou betekenen dat op 24 september Fortnite beschikbaar komt voor alle Android-toestellen.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Er is maar weinig meer geheim aan de Samsung Galaxy Note 9. Er is al zoveel gelekt dat je je kunt afvragen of ze het evenement nog wel door moeten laten gaan. Het toestel zal wat uiterlijk veel op zijn voorganger lijken, alleen de vingerafdruksensor zit op een andere plaats. De S Pen krijgt wat extra mogelijkheden omdat het kan verbinden met Bluetooth. Ook de drie verschillende kleuren zijn al gelekt en weten we wat het toestel zou moeten gaan kosten.

Bron: 9to5Google

Samsung Galaxy Note 9
4000 mAh
6.4 inch - 1440 x 2960 px
128/512 GB
Samsung Exynos 9810

Meer info

Samsung Galaxy Note 9
4000 mAh
6.4 inch - 1440 x 2960 px
128/512 GB
Samsung Exynos 9810

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 9

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties