'Samsungs volgende vouwbare telefoon kost minder dan 1000 euro'

'Samsungs volgende vouwbare telefoon kost minder dan 1000 euro'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung vouwbare telefoon

Samsungs Galaxy Fold is niet naar Nederland gekomen toen hij in september opnieuw op de markt verscheen, maar meer geruchten wijzen erop dat het bedrijf toch een lancering voorbereidt. Tegelijk werkt Samsung ook aan een opvolger voor zijn eerste vouwbare telefoon, die het recent al in een concept liet zien. The Korea Herald brengt nu meer informatie naar buiten over dat toestel.

De bron bevestigt dat Samsungs ingenieurs schijnbaar een kijkje hebben genomen naar de nieuwe Motrola Razr. Dat is een voordeligere, vouwbare telefoon die in een clamshell-vorm vouwt. Samsung werkt nu eveneens werken aan een foldable die vouwt als een ouderwetse klaptelefoon, en het prijskaartje van Samsungs toestel zou minder dan 1000 dollar kosten, en daarmee ook minder dan 1000 euro.

Samsung Galaxy Fold 2

Een concept van een vouwbare telefoon dat Samsung recent toonde

Voordeligere Fold

Het is niet duidelijk of Samsung met die tweede, vouwbare telefoon ook zal kiezen voor specificaties uit het middensegment, zoals de Razr. Op die manier wist Motorola eerder zijn Razr voor een lagere prijs aan te bieden dan andere vouwbare toestellen, en een recente AW Poll wijst er ook op dat Motorola's strategie zou kunnen werken. Andere details van de telefoon zijn op dit moment niet bekend.

Voorlopig gaat het slechts om één enkele bron die verwijst naar een vouwbare telefoon in clamshell-vorm, en voorlopig moeten we die dus met een korrel zout nemen. We kijken wel uit naar een komst van de eerste Galaxy Fold in Nederland, maar wanneer die zal komen, is nog niet bekend.

Wat denk jij van een Samsung-telefoon vergelijkbaar met de Razr? Zou een telefoon van minder dan 1000 euro jou over de streep kunnen trekken? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk