Samsung Galaxy S22 en Tab S8: Samsung beantwoordt onze vragen (video)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy S22 en de nieuwe Tab S8-serie zijn woensdag voorgesteld. Vorige week kreeg Androidworld alle toestellen al te zien tijdens een evenement van Samsung in Brussel. Waarom kan de Galaxy S22 slechts met 45W opladen en waarom koos Samsung voor een 14,6 inch scherm bij de Tab S8 Ultra? Je ontdekt het in onze video.

Samsung-interview

De Samsung Galaxy S22 met zijn Ultra-variant die op de Note-serie gelijkt, is nu eindelijk aangekondigd. We kregen ook Samsungs enorme 14,6 inch tablet te zien die nu komt met een reeks nieuwe apps die met de S Pen werken. Daarnaast vergeleken we ook alvast alle telefoons uit de S22-reeks op Androidworld.

Vorige week vrijdag konden we Samsung tijdens een evenement in Brussel een reeks vragen stellen. Waarom werd de Ultra-variant voorzien van typische Note-kenmerken? En de Galaxy S22 heeft dan wel dezelfde chipset als de andere telefoons, maar hij kan slechts 25W snelladen vergeleken met 45W van de Plus- en Ultra-variant. Waarom maakte Samsung die keuze? Verder valt het op dat de Galaxy S22 en de Plus-versie kleiner zijn worden ten opzichte van de S21-serie, terwijl Samsung wel kiest voor grotere tablets. wat is de strategie erachter?

Daling in marktaandeel en fotografie

Daarnaast confronteerden we Samsung nog met een recent nieuwtje. Zijn premium telefoons van 2021 hebben marktaandeel verloren ten opzichte van Apple. Heeft het merk er vertrouwen in dat het het tij kan keren met de S22-reeks? Op het vlak van fotografie, wat vindt Samsung nu zelf de belangrijkste verbetering bij de nieuwe telefoons? Je kan over deze vragen en andere alles te weten komen in het onderstaande video-interview met PR-manager Sven Adams van Samsung België.

Wat denk jij van de antwoorden die Samsung ons heeft gegeven? Wat zijn jouw indrukken van de Galaxy S22 en de nieuwe tablets? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over de S22-en de Tab S8-serie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk