Samsung Galaxy Note 20 Plus: nieuwe renders onthullen 6,9 inch scherm

Samsung Galaxy Note 20 Plus: nieuwe renders onthullen 6,9 inch scherm

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Note 20 Plus

Vorige week kregen we de eerste renders te zien van de Galaxy Note 20, dat is Samsungs aankomende vlaggenschip met de S Pen. nu worden we ook getrakteerd op de eerste renders van de Note 20 Plus, en die zijn afkomstig van het betrouwbare OnLeaks.

De nieuwe renders onthullen het grotere 6,9 inch-scherm ten opzichte van zijn voorganger. Samsung kiest voor een scherm met een resolutie van 3040 bij 1440 pixels, een 19:9-beeldverhouding en een inkeping in het midden. Het paneel heet licht gebogen randen. Over het scherm weten we ook dat het een variabele verversingssnelheid heeft, waardoor het paneel zuiniger is in vergelijking met het scherm van de S20 Ultra. De telefoon heeft de nieuwe Exynos 992-chipset en hij komt met maximaal 16 GB aan werkgeheugen UFS 3.1-opslag.

Beelden van de telefoon

Design en camera

Waar de renders van de Note 20 en deze nieuwe van de Plus-versie verschillen, is vooral op het gebied van de camera. We twijfelen steeds meer aan de eerdere renders van de Note 20, omdat die een compleet andere cameramodule tonen in vergelijking met deze Note 20 Plus-renders en foto's die alvast gelekt zijn van de Note 20. Deze renders van de Plus-versie tonen daarentegen meer gelijkenissen met die gelekte foto's. Wat we wel in beide renders zien verschijnen is dat Samsung de speaker en de S Pen onderaan naar links zijn opgeschoven. De telefoon krijgt een 4500 mAh accu.

Wat de camera betreft, horen we opnieuw dat de hoofdsensor een 108 MP camera is, maar Samsung komt met opvallende wijzigingen ten opzichte van de S20 Ultra. De Note 20 Plus komt met een laserautofocus en de 100x Space Zoom-feature verdwijnt. Het is de bedoeling dat Samsung zo een einde maakt aan de focusproblemen van de S20 Ultra-camera, al verwees Huawei daarvoor onlangs naar de hele opzet van die sensor met de kleine pixelgrootte.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk