Samsung vermeldt 'Notchless Infinity screen' bij de Galaxy A90

Samsung vermeldt 'Notchless Infinity screen' bij de Galaxy A90

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A90 zonder notch

Samsung introduceerde vorige jaar tijdens de keynote op zijn ontwikkelaarsconferentie zijn nieuwe schermconcepten: de Infinity-O, Infinity-V, Infinity-U en New Infinity. De eerste drie schermen hebben een notch en twee daarvan zijn inmiddels al in een aantal Galaxy-smartphones te vinden zoals de Galaxy S10 en Galaxy A50. Het laatste concept, New Infinity, is het scherm zonder inkeping voor de camera en sensoren. Nu heeft Samsung op de promotiepagina van de Samsung Galaxy A90 de vermelding 'Notchless Infinity screen' geplaatst en ook weer verwijderd, meldt Galaxy Club.

Samsung notch

Gelukkig maakt Google een snapshot van elke webpagina als back-up voor het geval de huidige pagina niet beschikbaar is. Via deze Google Cache-resultaten was de verwijderde vermelding nog naar boven te halen en het resultaat zie je hieronder. Dit zou dus betekenen dat de eerdere geruchten over de Samsung Galaxy A90 zonder notch, maar met een uitschuifbare camera door Samsung zelf zijn bevestigd.

Samsung Galaxy A90 zonder notch

Samsung Galaxy A90 specificaties

De Galaxy A90 krijgt dus waarschijnlijk een New Infinity-scherm zonder notch. In het schuifmechanisme zou dan de (selfie)camera verwerkt zijn. Vermoedelijk krijgt het toestel 'maar' één primaire sensor van 48 megapixel aan de achterzijde (van het schuifmechanisme dan). In tegenstelling tot de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy A50 krijgt dit exemplaar mogelijk 6 GB of 8 GB werkgeheugen in combinatie met 128 GB opslag. Er wordt gesproken over uitvoeringen in zilver, zwart en goud.

Op 10 april gaat Samsung een nieuwe smartphone aankondigen. Dan zullen we hopelijk alle details te weten komen van de Galaxy A90. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk