Samsung Galaxy A52 krijgt maandelijks beveiligingsupdates

Samsung Galaxy A52 krijgt maandelijks beveiligingsupdates

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De nog niet aangekondigde Samsung Galaxy A52 krijgt straks elke maand een nieuwe beveiligingsupdate. Dat is op te maken uit de door Samsung bijgewerkte updatelijst van de telefoon.

Maandelijkse updates voor de Samsung Galaxy A52

De Samsung Galaxy A52 5G zal straks elke maand een beveiligingsupdate krijgen en dat geldt ook voor de Galaxy Xcover 5. Dit in tegenstelling tot vele andere Galaxy A-telefoons die per kwartaal zo'n update krijgen. GalaxyClub ontdekte dit op de updatelijst van Samsung. Samsung gaf de Galaxy A50 overigens ook maandelijkse beveiligingsupdates terwijl de Galaxy A51 hier weer niet van profiteerde.

De Samsung Galaxy A52 5G krijgt overigens nog veel meer interessante eigenschappen. Als de geruchten werkelijkheid worden, dan kan de telefoon rekenen op een IP67-certificatie, een 6,5 inch AMOLED-scherm met een 120 Hz verversingssnelheid, en een 64 MP hoofdcamera.

Samsung Galaxy A52 krijgt maandelijks beveiligingsupdates

Samsung Galaxy A52 lancering

De telefoon komt beschikbaar in de kleuren Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet, en Awesome Blue. Samsung heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het de Galaxy A52 gaat presenteren. Het is ook nog niet bekend of de 4G-variant van de Galaxy A52 profiteert van maandelijkse updates. Meer details en de mogelijke prijzen van de A52 vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk