"Samsung gaat Galaxy A51 al in december 2019 lanceren"

"Samsung gaat Galaxy A51 al in december 2019 lanceren"

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy A51

De Samsung Galaxy A51 is Samsungs aankomende opvolger van de populaire A50. De verwachtingen van deze telefoons zullen meteen hooggespannen zijn, want de Samsung Galaxy A50 werd in Europa de meestverkochte telefoon. Ondertussen is er al veel gelekt, want er zijn renders verschenen over de Galaxy A51 en we hebben ook meer geleerd over de camera-opstelling die in een L-vorm zal zijn. In dit artikel zie je de gelekte renders van de telefoon.

We hadden eerst verwacht dat de lancering van de Galaxy A51 zal doorgaan in februari van 2020, omdat Samsung ook zijn voorganger tijdens de MWC-beurs in Barcelona heeft getoond. Het lijkt er nu op, volgens een bericht van Sammobile, dat we die A51 al eerder mogen verwachten, namelijk volgende maand. Er is namelijk een support-pagina online gegaan op de Russische Samsung-site die verwijst naar de Galaxy A51.

Afbeelding van de vermeende Samsung Galaxy A51

Het zou ongewoon vroeg zijn voor Samsung om zo'n ondersteuningspagina alvast online te zetten als het de telefoon pas in februari wil onthullen. Anderzijds zou het wel logisch zijn als de telefoon al eerder wordt onthuld, bijvoorbeeld een maand na het verschijnen van de support-pagina. Dat zou dan in december het geval zijn.

Verwachte specificaties

De Samsung Galaxy A51 zou dit keer een Infinity-O-scherm krijgen, dat is een paneel met een kleine scherminkeping zoals bij de Galaxy Note 10. Daarnaast krijgt hij op de achterkant vier camera's volgens de geruchten: een 48 MP hoofdcamera, een 32 MP selfiecamera, een 12 MP groothoekcamera, een 12 MP telecamera met 2x optische zoom en een 5 MP dieptecamera.

Kijk jij uit naar de komst van de Samsung Galaxy A51? Welke kenmerken hoop jij dat Samsung verbetert met deze midrange-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

"Samsung gaat Galaxy A51 al in december 2019 lanceren"

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk