Samsung Galaxy A13 5G komt misschien toch naar Europa

Samsung Galaxy A13 5G komt misschien toch naar Europa

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De 4G-versie van de Samsung Galaxy A13 is in maart aangekondigd en ligt met een adviesprijs vanaf 189 euro in de winkels. Misschien komt daar de 5G-versie ook naast te liggen.

Samsung Galaxy A13 5G

Op de website van Samsung Griekenland is de 5G-versie van de Galaxy A13 5G (modelnummer SM-A136B) te zien. Dat ontdekte GalaxyClub. Volgens de website is het een kwestie van afwachten totdat de betaalbare budgetsmartphone naar veel meer Europese landen komt. Grote kans dat Nederland en België ook tussen de gegadigden zitten, maar dit niet bevestigd.

De Samsung Galaxy A13 4G heeft ten opzichte van zijn voorganger, de populaire Galaxy A12, een groter 60 Hz Full HD-scherm, een nieuwe camera en krachtigere prestaties. De Samsung Galaxy A13 5G heeft daarnaast ook 90 Hz-scherm, en een snellere MediaTek Dimensity 700-processor. Wel moet de 5G-variant het stellen zonder de 5MP ultragroothoekcamera. Daarmee zal de Samsung Galaxy A13 5G onder de streep vermoedelijk wel ietsjes duurder worden dan de Samsung Galaxy A13 4G. Je zou dan kunnen denken aan een prijs van rond de 250 euro, en die zal na verloop van tijd zakken.

Gerelateerde artikelen

De Samsung Galaxy A13 4G is momenteel te koop in een blauwe en zwarte kleur en ook al behoorlijk in prijs gezakt. Je kan de telefoon bij de winkels hieronder aanschaffen, of in combinatie met een abonnement.

Samsung Galaxy A13 4G
Samsung Galaxy A13 4G
Samsung Galaxy A13 4G

Samsung Galaxy A13 4G

De Galaxy A13 beschikt over een 6,6 inch scherm met een supervloeiende schermweergave. Perfect om te gamen en te scrollen. Dankzij de veelzijdige camera's van de Galaxy A13 weet je zeker dat je altijd foto’s maakt waar je blij van wordt. Daarnaast is het toestel uitgerust met een batterij van 5000mAh en een snellaadvermogen van 15W. Hiermee kun je de hele dag vooruit met dezelfde batterij.

Vanaf € 189,-

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk