'Pre-order Samsung Galaxy Note 8 start op 1 september'

'Pre-order Samsung Galaxy Note 8 start op 1 september'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Pre-orders en verkoop

Het is bijna 23 augustus, de dag waarop de Samsung Galaxy Note 8 officieel zal worden onthuld. Nou ja, veel valt er niet te onthullen want we weten hoe het vlaggenschip eruit komt te zien, wat voor specificaties het toestel krijgt, en hoeveel hij kost. Het belangrijkste, de exacte beschikbaarheid, is nu bekend. Tenminste, een insider heeft data 'gelekt' waarop het toestel te reserveren is.

In thuisland Zuid-Korea zou de Note 8 volgens de nieuwe berichten te reserveren zijn tussen 1 en 10 september. Daarna zullen de pre-orders uitgeleverd worden tussen 11 en 14 september. Vervolgens zou het vlaggenschip op 15 september in de reguliere verkoop gaan.

In Nederland en België was de Samsung Galaxy S8(+) te pre-orderen vanaf 29 maart. De uitlevering begon toen op 20 april en het toestel lag acht dagen later, op 28 april, in de winkels. De hierboven genoemde data zouden betekenen dat de pre-orders een dag minder beslaan en de uitlevering van de pre-orders een dag langer is. Dit geeft Samsung meer ruimte om aan de vraag te kunnen voldoen.

Samsung Galaxy Note 8

Er is al veel informatie over vermoedelijke specificaties van de Note 8 gelekt. Het toestel zou voorzien zijn van een SuperAMOLED-scherm met een 18,5:9-beeldverhouding en een resolutie van 2960 bij 1440, een Exynos 8895-chipset, 6GB RAM en 64GB uitbreidbaar intern geheugen en een 3300 mAh accu. De Note 8 krijgt verder een horizontale opstelling met dual-camera (12 megapixels ) en een camera aan de voorkant met 8 megapixel. Ook de vermeende Europese prijs van 999 euro is al eerder gelekt. De Note 8 wordt in drie kleuren geleverd.

Via: Sammobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk