'Samsung Galaxy Note 8 heeft codenaam Baikal'

'Samsung Galaxy Note 8 heeft codenaam Baikal'

Samsung Galaxy Note 8

Onlangs heeft Samsungs President of Mobile Communications DJ Koh bevestigd dat de Samsung Galaxy Note 8 in de maak is, ondanks het fiasco met zijn voorganger, de Samsung Galaxy Note 7. De Samsung Galaxy Note 7 is hier nooit officieel verkocht. Aanhoudende problemen met accu's die te warm werden, zo vlam konden vatten en konden ontploffen hielden aan waarna Samsung besloot het toestel niet meer te produceren of verkopen.

Nu zal de Galaxy Note 8 worden geproduceerd onder de codenaam 'Baikal'. Baikal is een groot meer in het zuiden van Siberië. Dit meer zou het diepste ter wereld zijn. Het heeft dan ook een maximale diepte van 1642 meter. Het is gebruikelijk dat fabrikanten een codenaam hanteren bij de ontwikkeling van een nieuw toestel. Dit doen ze uiteraard om details te verhullen.

Samsung Galaxy Note 8 - mogelijke specificaties

De Samsung Galaxy Note 8 wordt net als de Galaxy S8-serie voorzien van de digitale assistent Bixby. Daarnaast zou Samung deze nieuwe phablet voorzien van een scherm met een UHD-resolutie, oftewel Ultra HD. Deze resolutie wordt in de praktijk ook vaak 4K genoemd. De huidige resolutie van vele high-end devices ligt op 2560x1440 pixels, terwijl de 4K-resolutie 3840x2160 pixels betreft. Een UHD-scherm in de Note 8 zou moeten zorgen voor een betere virtual reality-ervaring.

De accu in de Note 8 zou geproduceerd worden door LG zoals eerder ook al werd aangegeven.

Samsung Galaxy Note 8 - lancering

Helaas is er verder nog weinig bekend over dit toestel, zo ook de lancering van ervan. We weten dat de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus op 29 maart in New York Ook zullen worden onthuld. De Samsung Galaxy Note 7 werd op 2 augustus vorig jaar gepresenteerd. Zie jij de Note 8 zitten of ga je voor de Galaxy S8 (Plus)?

Bron: Sammobile

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties