AW Poll: wat vind jij van de nieuwe Samsung Galaxy S21 FE?

AW Poll: wat vind jij van de nieuwe Samsung Galaxy S21 FE?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung stelde na maanden van uitstel dan eindelijk de Galaxy S21 FE voor. Hij heeft een groter scherm vergeleken met de gewone S21, maar zijn adviesprijs start lager. Wij zijn benieuwd wat jij denkt van de laatste variant uit de S21-reeks.

Samsung Galaxy S21 FE

Het was op zijn minst gezegd een hobbelige rit richting de lancering van de Galaxy S21 FE. Eerst werd gesproken over een lancering in augustus 2021, maar het chiptekort gooide roet in het eten. Even was er twijfel of de telefoon überhaupt nog zou verschijnen, maar maandag was het dan eindelijk zo ver.

De Samsung Galaxy S21 FE is op de markt gekomen met een 6,5 inch AMOLED-paneel: een groter scherm vergeleken met 6,2 inch scherm van de S21. Daarnaast heeft hij de Snapdragon 888 onder de motorkap en hij komt met Android 12 uit de doos. Het nieuwe vlaggenschip kreeg een adviesprijs van 749 euro, vergeleken met de adviesprijs van 849 euro die de S21 kreeg begin vorig jaar.

En dan is er natuurlijk nog de olifant in de kamer. De S21 FE is iets meer dan een maand verschenen voor Samsung naar verwachting zijn Galaxy S22-toestellen wil uitbrengen.

AW Poll

Wat betekent dat volgens jou voor de Galaxy S21 FE als je nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon? Wacht je dan tot Samsung ook zijn nieuwe vlaggenschapen heeft aangekondigd en ook andere fabrikanten hun nieuwe toestellen voorstellen? Geef je mening door te stemmen in onze poll en verduidelijk wat jij erover denkt in de reacties onderaan dit artikel.

AW Poll: wat denk jij van de nieuwe Samsung Galaxy S21 FE?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk