'Lancering Samsung Galaxy S21 FE staat gepland voor januari 2022'

'Lancering Samsung Galaxy S21 FE staat gepland voor januari 2022'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De lancering van een van Samsungs populairste telefoons, de Galaxy S21 FE, zou begin januari tijdens de CES plaatsvinden. Tijdens deze technologiebeurs zou de telefoon veel aandacht kunnen krijgen.

Lancering Samsung Galaxy S21 FE

De Samsung Galaxy S20 Fan Edition is een variant van de Galaxy S20 die veel sterke specificaties van zijn grote broer heeft overgenomen, maar voor een lagere adviesprijs. Deze combinatie bleek voor Samsung een schot in de roos en een opvolger kan natuurlijk niet uitblijven. Alleen laat de lancering op zich wachten. De S20 FE werd in september van 2020 aangekondigd en we hoopten de opvolger een jaar en een maand later te gaan zien. Dat bleek niet het geval en dit is waarschijnlijk te wijten aan het wereldwijde chiptekort. De lancering zou twee maanden later plaatsvinden en de Galaxy S22-serie zou hier zelfs voor moeten wijken.

'Lancering Samsung Galaxy S21 FE staat gepland voor januari 2022'

Bronnen van Sammobile melden nu het volgende: "Samsung wil de Galaxy S21 FE lanceren op CES 2022. De volgende CES staat gepland voor 5 tot en met 8 januari en zal zoals gewoonlijk plaatsvinden in Las Vegas." Tijdens deze technologiebeurs staan meestal geen grote smartphonelanceringen gepland, dus de S21 FE zou daar veel aandacht kunnen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Vooralsnog heeft Samsung nog geen datum bekend gemaakt dus plaatsen we dit nieuws nog even in de categorie geruchten die aan verandering onderhevig zijn. Daarnaast kan het wereldwijde tekort aan chipsets nog roet in het eten gooien. Desalniettemin is Sammobile er vrij zeker van dat hun bronnen het bij het juiste eind hebben, en we de lancering van de Galaxy S21 FE op CES 2022 kunnen verwachten.

Wil je meer weten over de mogelijke specificaties van de Galaxy S21 FE? Die vind je hier. Samsung Galaxy S21 FE kun je hier in vier kleuren bekijken op persafbeeldingen.

Kijk jij uit naar de Samsung Galaxy S21 FE? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Render van de vermoedelijke Samsung Galaxy S21 FE

Render van de vermoedelijke Samsung Galaxy S21 FE

Afbeeldingen via LetsGoDigital

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk