Smarthome

Smarthome staat voor een slim huis en dat kan iedereen voor elkaar krijgen met slimme producten, zoals slimme lampen, slimme deurbellen, slimme thermostaten en ga zo maar door. Smarthomeproducten kunnen op afstand worden bediend met een app, via een spraakopdracht met bijvoorbeeld de Google Assistent of automatisch geregeld worden. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je thermostaat je woonkamer op de gewenste temperatuur verwarmd heeft als je thuiskomt van je werk, je lampen automatisch aangaan als de schemer invalt, en de deurbel op je smart display laat zien wie er aanbelt. Op Androidworld lees je alles over de verschillende smarthomeproducten in uitgebreide reviews en in nieuwsartikelen. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van leuke smarthome-aanbiedingen. Welke verschillende soorten smarthomeproducten zijn er? Wat kun je met smarthomeproducten? Zijn smarthomeproducten wel veilig? In de artikelen en reviews hieronder kun je terecht voor al het laatste nieuws op het gebied van smarthome. Heb je vragen over smarthome of heb je hulp nodig? Dan kun je op ons forum terecht.

Smarthome Themaweek

In 2021 hielden we op Androidworld de Smarthome Themaweek en in die week kon allerlei artikelen daarover lezen op je favoriete Androidwebsite. Hier vind je een overzicht van alle handige apps, tips en tricks, reviews en vergelijkingen.

Smarthome nieuws

Lees al het laatste nieuws over Smarthome

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties