Videoreview: Samsung Galaxy Z Flip, een bijzondere vouwbare klaptelefoon

Videoreview: Samsung Galaxy Z Flip, een bijzondere vouwbare klaptelefoon

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Z Flip - specificaties

De Samsung Galaxy Z Flip ligt samen met de Galaxy Fold in het schap vouwbare telefoons. Dat wil zeggen dat de telefoons beschikken over een scherm dat kan vouwen. Bij de Galaxy Z Flip vouwt het scherm naar binnen waardoor het lijkt op de ouderwetse klaptelefoon maar dan in een hypermodern jasje.

Wij hebben de Galaxy Z Flip enkele dagen mogen testen en hieronder vind je alvast onze hands-on van deze bijzondere telefoon. Ben je onder de indruk? Je kan de telefoon in de kleuren Mirror Purple en Mirror Black aanschaffen voor een adviesprijs vanaf 1499 euro. De Samsung Galaxy Z Flip koop je onder andere bij Belsimpel, Coolblue, MediaMarkt, of bij deze winkels. Hier vind je prijzen in combinatie met een abonnement.

[tds=7466]

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en luister naar ons gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

> Podcasts: Soundcloud / YouTube / iTunes / Stitcher

Videoreview: Samsung Galaxy Z Flip, een bijzondere vouwbare klaptelefoon

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk