'Samsung Galaxy S10 Lite krijgt Snapdragon 855 en drie camera's'

'Samsung Galaxy S10 Lite krijgt Snapdragon 855 en drie camera's'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S10 Lite

Er duikt steeds meer nieuws over een Galaxy S10 Lite op. De S10 lite zou een goedkopere telefoon zijn uit de Galaxy S-reeks. Vorige maand hoorden we voor het eerst over het bestaan van de telefoon. Vervolgens kregen we gepatenteerde afbeeldingen van de telefoon voorgeschoteld die erop wezen dat het design van de telefoon een mix is tussen dat van de Samsung Galaxy S10 Plus en de Galaxy S9.

Een nieuw bericht op Twitter van de bekende geruchtenverspreider Ishan Agarwal spreekt dat tegen. Agarwal beweert namelijk dat de telefoon met drie camera's op de achterkant zal verschijnen, namelijk: een 48 MP hoofdcamera, een 5 MP dieptecamera en een groothoekcamera van 12 MP. Op de achterkant zou ook één 32 MP selfiecamera te zien zijn. Uit het patent dat we eerder zagen, bleek nog dat de telefoon vergelijkbaar met de S10 Plus twee selfiecamera's zou krijgen in een scherminkeping, en verder zouden er achterop slechts twee cameralenzen te vinden zijn in plaats van drie.

Tweet over de S10 Lite

Qualcomm Snapdragon 855

Agarwal meldt ook voor het eerst welke chipset de telefoon krijgt. Samsung gaat de S10 Lite uitrusten met de Snapdragon 855, dat is Qualcomms high-end chipset die dit jaar ook gebruikt werd in de Amerikaanse modellen van de S10-reeks. Ondanks de 'Lite'-naam lijkt het er dus sterk op dat de telefoon alsnog krachtige specificaties krijgt, maar dan voor een lagere prijs.

Afbeeldingen van het S10 Lite-patentDe eerder verschenen patentfoto spreekt het nieuwe gerucht tegen

Meer nieuws over de telefoon zal moeten uitwijzen wat we van de S10 Lite mogen verwachten, want de huidige geruchten spreken elkaar volledig tegen. Pas wanneer een tweede bron eerdere informatie bevestigd, kunnen we die als meer geloofwaardig bestempelen. Kijk jij uit naar een voordeligere variant van de S10 Lite? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk