Eerste 'Samsung Galaxy F'-telefoon gelekt, dit mag je verwachten

Eerste 'Samsung Galaxy F'-telefoon gelekt, dit mag je verwachten

Samsung Galaxy F-reeks

De S-reeks is Samsungs bekende reeks van vlaggenschepen samen met de Note-telefoons en de nieuwe Z-reeks voor vouwbare smartphones. Verder heeft Samsung nog de A-reeks die het lage- en middensegment vertegenwoordigt, net zoals de Galaxy M-toestellen dat doen. De M-reeks is een serie die Samsung vorig jaar aankondigde en die draait om online-verkoop en een sterke prijs-kwaliteit.

Samsung is er van overtuigd dat er plaats is voor nog een extra reeks en daarom brengt het binnenkort de Galaxy F-telefoons op de markt. Volgens informatie van 91Mobiles gaat het om budgettoestellen die goede cameraprestaties beloven, en de het eerste product uit de reeks is de Galaxy F41. De telefoon is recent gelekt op de Google Play Console.

Beelden van de telefoon

Galaxy F41

Voorlopig ontbreken nog veel details over het toestel, maar een afbeelding wijst alvast op een scherm met een U-vormige scherminkeping. Het paneel heeft een resolutie van 2340 bij 1080 pixels en het gaat vermoedelijk om een AMOLED-scherm omdat de F41 ook een always-on-scherm krijgt. Over de grootte van het scherm is dan weer niets bekend.

Beelden van de telefoon

Tik op de tweet om hem te bekijken

Verder weten we dat de telefoon de Exynos 9611-chipset gebruikt, en die kennen we al van de Samsung Galaxy A51. De telefoon krijgt ook een genereuze 6 GB RAM onder zijn motorkap en hij zal werken met Android 10. De telefoon gebruikt drie camera's op de achterkant en je vindt achterop ook een vingerafdrukscanner. Tot slot is er een usb-c-poort en de 3,5 mm audiojack ontbreekt.

Het is nog niet bekend hoeveel deze F41 van Samsung kost en of hij bestemd is voor de Nederlandse markt. De telefoon verschijnt als eerste in India.

Lees meer over:
Samsung Galaxy F

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer