'Samsung brengt 2017-serie Galaxy A3 en A5 naar Nederland'

'Samsung brengt 2017-serie Galaxy A3 en A5 naar Nederland'

Samsung Galaxy A (2017) naar Nederland

Al weken gaan er geruchten over de nieuwste serie Galaxy A-smartphones van Samsung. Die bestaat waarschijnlijk uit drie toestellen, de A3, A5 en A7, en dragen de 2017-vermelding. De smartphones zijn al verschenen op foto's, de handleidingen zijn gelekt en daardoor weten we ook de belangrijkste specificaties. Net als in voorgaande A-generaties wordt de A3 het goedkoopste model, de A5 (foto onder) de middenklasser en de A7 een meer premium telefoon.

Nieuwe informatie lijkt erop te wijzen dat de A3 en A5 naar Nederland komen, maar de A7 niet. Mobielkopen kwam erachter dat de Nederlandse Samsung-website productpagina's voor de A3 en A5 online heeft staan, terwijl de A7 onvindbaar is. De A7 wordt wel in landen als Rusland uitgebracht, maar lijkt Nederland te mijden omdat het Galaxy S8-vlaggenschip een paar maanden later verschijnt. Samsung wil waarschijnlijk voorkomen dat potentiële en ongeduldige S8-kopers voor de A7 gaan - die ook een premium ontwerp en krachtige hardware heeft.

Alle drie de Galaxy A (2017)-smartphones krijgen een stof- en waterbestendig ontwerp, usb-c-poort en nfc-chip. Ook hebben ze een fysieke thuisknop met vingerafdrukscanner, een 3,5mm-poort en draaien ze op het verouderde Android 6.0 Marshmallow.

Beschikbaarheid

Samsung kondigt de Galaxy A3, A5 en A7 (2017) naar verwachting op 5 januari aan op technologiebeurs CES. Androidworld doet verslag van het evenement en zal - als ze worden onthuld - een eerste indruk van de smartphones publiceren. Wanneer en met welke prijskaartjes de A3 en A5 in Nederland uitkomen, is nog onduidelijk. Waarschijnlijk horen we daar op 5 januari meer over.

Bron: Mobielkopen.net

Lees meer over:
Samsung Galaxy A7

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties