Officiële Samsung Galaxy Unpacked-trailer verschenen

De officiële trailer van het Galaxy Unpacked-evenement is te zien. Spoiler alert: we krijgen het silhouet van de Galaxy Z Fold 3 te zien. De vouwbare telefoon heeft de grootte van een stad en we zien interessante beelden van wolkenkrabbers die tot een vlakte vouwen.

Samsung Galaxy Unpacked-trailer

Alsof we door de vele geruchten nog het aankomende Galaxy Unpacked konden vergeten, heeft Samsung nu een officiële trailer op YouTube geplaatst. De video moet ons warm maken voor de lancering van alle aankomende producten.

We zien een reeks oudere toestellen van Nokia, HTC, Motorola en BlackBerry. Een stem in de video vertelt ons dat al deze toestellen ooit goed waren, maar veranderd zijn. Inmiddels zijn het betere telefoons geworden, en zodra gebruikers die hebben ervaren, willen we niet meer terug. Op dat moment is de Samsung Galaxy S20 Ultra in beeld, een telefoon die nochtans veel verbeteringen heeft gekregen met zijn opvolger de S21 Ultra. In de eerste plaats op cameragebied.

Is 'goed' goed genoeg?

Samsung vraagt vervolgens: "Is 'goed', goed genoeg?" Dat is uiteraard in de video bedoeld als een retorische vraag, omdat het antwoord al gegeven werd in de opbouw. Vervolgens verschijnt het silhouet van de Galaxy Z Fold 3 en we zien een beeld dat aan science-fiction-films doet denken. Een stad met wolkenkrabbers is te zien op het vouwbare scherm, en ze wordt uitgevouwen in de vlakte.

Op 11 augustus lanceert Samsung een reeks aan nieuwe Galaxy-producten. Het gaat ten eerste om twee vouwbare telefoons, de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3. Daarnaast krijgen we die dag ook de Galaxy Watch 4-reeks te zien. Het horloge komt voor de eerste keer met Googles Wear OS 3. Als laatste onthult Samsung ook de Galaxy Buds 2-oortjes die met active noise cancelling (ANC) komen. Naar welk aankomend product kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Samsung Galaxy Z Fold 3
4400 mAh
7,6 inch - 1768 x 2208 px
256 GB + 512 GB GB
Qualcomm Snapdragon 888

Meer info

Samsung Galaxy Z Flip 3
3300 mAh
6,7 inch - 2640 x 1080 px
128 GB + 256 GB
Qualcomm Snapdragon 888

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties