Motorola Razr 2022- en Edge 30 Ultra-lancering op 11 augustus

Motorola Razr 2022- en Edge 30 Ultra-lancering op 11 augustus

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op het laatste allerlaatste moment drukte Motorola de pauzeknop in voor de lancering van zijn vouwbare Razr 2022. Het evenement waarop we de Edge 30 Ultra te zien krijgen, vindt nu plaats op 11 augustus.

Motorola Razr 2022-lancering

Een dag nadat Samsung de show steelt met zijn nieuwe Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4, is het aan Motorola om zijn Razr 2022 aan de wereld te tonen samen met een krachtigere versie van zijn Edge 30 Pro-smartphone. Chen Jin, de topman van Lenovo Mobile in China, maakt de datum van 11 augustus bekend op Chinese sociale media met een teaserafbeelding van de Razr 2022. We zien een klok op het QuickView-scherm die de tijd en datum onthuld.

Gerelateerde artikelen

Motorola lanceert de twee telefoons in China, het thuisland van het moederbedrijf Lenovo, en verwacht wordt dat ze later ook in Nederland en België verschijnen. In China krijgt de Edge 30 Ultra de naam 'X30 Pro'. Een mogelijke verklaring voor het uitstel van het evenement op 3 augustus zijn de spanningen tussen China en Taiwan die zijn opgelopen door het bezoek van de Amerikaanse parlementsvoorzitter Nancy Pelosi aan Taiwan.

De lanceringsdatum op het QuickView-scherm

De lanceringsdatum op het QuickView-scherm

Gelekte specificaties

Er is al heel wat bekend over de Razr 2022. Motorola maakt er een krachtpatser van dankzij de Snapdragon 8+ Gen 1. De telefoon krijgt grotere schermen dan de Razr 5G uit 2019 en ook de prijs gaat flink omlaag.

De Edge 30 Ultra, of Motorola Frontier zoals hij intern werd genoemd, zal als eerste telefoon een 200 MP camera krijgen, namelijk deze sensor van Samsung. Verder komt de telefoon met dezelfde chipset als de Razr 2022 en er is ook een 144Hz OLED-scherm met gebogen randen. De accu heeft een 4.500 mAh capaciteit en opladen kan met een 125W snellader. Wanneer beide telefoons ook bij ons worden aangekondigd, is nog niet bekend. Wat denk jij van deze nieuwe toptoestellen van Motorola? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk