Motorola One Vision krijgt nu Android 10 en beveiligingsupdate

Motorola One Vision krijgt nu Android 10 en beveiligingsupdate

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Motorola One Vision

De One Vision van Motorola is een Android One-apparaat en dat geeft hem recht op vlotte update-ondersteuning. Het was dus een kwestie van tijd alvorens de update naar Android 10 er zat aan te komen, en dat is nu alvast het geval in Brazilië waar de eerste gebruikers de update ontvangen, dat weet XDA Developers.

Android 10 komt met een aantal sterke nieuwigheden. Denk aan de populaire, systeembrede donkere modus, maar ook aan de tijdelijke toestemmingen, de nieuwe gesture-navigatie, Live Caption-ondertiteling en verbeteringen voor Digitaal Welzijn. Je leest hier alles over alle verbeteringen die met de nieuwste Android-versie komen.

Motorola One Vision Android 10

Screenshot via Peter

Een van beste telefoons van 2019

Samen met de versie-update krijgen One Vision-gebruikers in één klap de laatste beveiligingspatch, en dat is die van januari die eerder door Google begin deze week werd uitgerold. In totaal werden 41 kwetsbaarheden door Google gedicht.

De Motorola One Vision werd in mei van 2019 voorgesteld, en naast Android One viel ook zijn 21:9-scherm op en de 48 MP camera op de achterkant. Het toestel heeft een Exynos 9609-chipset samen met 4 GB RAM en een genereuze 128 GB opslag. Laurence was enthousiast over de telefoon in zijn review en Sven en ikzelf verkozen hem tot een van de beste telefoons van 2019.

Productafbeeldingen van de telefoon

Beschikbaarheid

Heb je de update nog niet in je meldingenbalk gezien? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. Je kan ook manueel naar updates zoeken vanuit Instellingen > Systeem > Systeemupdates. Het is nog niet bekend wanneer we hem in Nederland zullen zien, maar laat ons weten wanneer je hem hebt ontvangen. Dat kan via deze weg.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk