Motorola presenteert stiekem goedkope G4 Play-smartphone

Motorola presenteert stiekem goedkope G4 Play-smartphone
Gisteren werd de jaarlijkse cirkel doorbroken door Motorola door eerder dan verwacht nieuwe smartphones te presenteren. We zagen twee nieuwe Moto G-modellen, maar een goedkopere derde Moto G verscheen onder andere op de Amerikaanse website van de fabrikant.

Motorola

Gisteren zagen we twee nieuwe devices van Motorola verschijnen in de vorm van de Moto G4 en de Moto G4 Plus. De devices hebben grote overeenkomsten qua specificaties, maar de Plus-variant is uitgerust met een camera met een iets hogere resolutie en ook is er een vingerafdrukscanner op de voorkant van het toestel aanwezig. De chipset is in beide varianten de Snapdragon 617 en er is minimaal 16GB opslaggeheugen en 2GB werkgeheugen aanwezig. Er komt wel een G4 Plus uit met 3GB RAM en de dubbele hoeveelheid intern geheugen. We zien in beide toestellen een scherm van 5,5 inch met een resolutie van 1920x1080 pixels, een 3000mAh-accu met snellaadtechnologie en Android 6.0.1 Marshmallow.

Moto G4 Play

Er werd echter ook nog een goedkopere Moto G gepresenteerd, alhoewel daar op het podium geen aandacht aan werd besteed. Op onder andere de Amerikaanse website van de fabrikant is de Moto G4 Play te vinden. Alhoewel de naam spreekt over Moto G, kan het toestel meer gezien worden als Moto E-opvolger. Dit toestel is voorzien van een 5 inch scherm met een resolutie van 1280x720 pixels en de Snapdragon 410-chipset moet zorgen voor de benodigde prestaties. Er is 2GB werkgeheugen in het toestel te vinden en 16GB uitbreidbaar intern geheugen.

Foto's kun je schieten met de 8 megapixel-camera op de achterkant of de 5 megapixel-frontcam. Ook dit toestel is voorzien van Android 6.0.1, met een 'pure Androidervaring'. De accu is een 2800mAh-exemplaar, het apparaat weegt 137 gram en meet 144,4x72x9,0-9,9mm.

Moto G4 Play

Beschikbaarheid

Of de G4 Play hier ook op de markt komt is nog onbekend, maar het toestel moet in Amerika vanaf de zomer beschikbaar zijn. Wat het toestel moet gaan kosten is ook nog niet bekend, terwijl we van de andere twee Moto G-devices inmiddels de adviesprijzen wel weten: € 229 en € 269 euro.

Bron: Motorola USA

Lees meer over:
Motorola

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties