Motorola Edge (Plus): foto gelekt en specificaties bekend

Motorola Edge (Plus): foto gelekt en specificaties bekend

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De specificaties van het aankomende Motorola Edge Plus-vlaggenschip liggen op straat en er is ook een foto gelekt van de achterkant van de telefoon. We aanschouwen we de camera met drie lenzen.

Motorola Edge (Plus)

Met de Motorola Edge en Motorola Edge Plus keert het dochtermerk van Lenovo terug naar het premium-segment na twee jaar van alleen budget- en midrange-apparaten. Deze week raakte bekend dat Motorola de toestellen op 22 april zal onthullen, en in de aanloop naar die lancering is nu een foto gelekt van de achterkant van het Edge-vlaggenschip.

We krijgen daarmee de bevestiging dat de telefoon drie camera's krijgt. Het gaat om een 64 MP hoofdcamera, een 18 MP groothoekcamera en een 8 MP telecamera, en dat komt volledig overeen met de informatie die we al te zien kregen in andere geruchten.  We weten ook al dat de duurdere variant, de Edge Plus, zal arriveren met een 108 MP camera als hoofdsensor. Het gaat om de 'ISOCELL Bright HMX' die we kennen van de Xiaomi Mi 10 Pro en de Samsung Galaxy S20-reeks.

Geruchten over de Motorola Edge-reeks

De gelekte afbeelding van de Motorola Edge

Gelekte specificaties

Naast een foto, is er nu ook een specificatielijst van de Motorola Edge-reeks opgedoken die verscheen op de Google Play Console. We leren dat de Snapdragon 865 de chipset zal zijn voor de Plus-variant en dat hij verschijnt met 12 GB RAM, terwijl de gewone Edge gebruikmaakt van de Snapdragon 765 met 6 GB RAM. Beide telefoons hebben een Full HD-scherm, dat blijkt uit de informatie, en ze komen zoals verwacht met Android 10 uit de doos.

De lijsten met een deel van de specificaties

Wat we nog niet weten over deze telefoons is hoeveel ze zullen kosten, maar daarover zullen we op 22 april meer leren als Motorola de toestellen voorstelt via een online-conferentie. Wat denk jij van de Edge-reeks? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk