iPhone look-a-like Motorola P30 Play aangekondigd

iPhone look-a-like Motorola P30 Play aangekondigd

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Specificaties

Net als de andere twee P30's heeft de Motorola P30 Play een ontwerp dat overduidelijk geïnspireerd is op de iPhone X. Het toestel heeft een gelijkaardige notch en is compleet bedekt met 2.5D Corning Gorilla Glass. Binnenin zit de geprezen Qualcomm Snapdragon 625. Deze midrange SoC is erg populair bij smartphonemerken, vanwege zijn efficiëntie en kracht. We zien hem dan ook terug in veel andere apparaten. Verder heeft hij 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte.

De P30 Play heeft een 5,88 inch IPS LCD beeldscherm met een HD+ resolutie van 702x1520. Vanwege de notch bovenaan het scherm heeft scherm een screen-to-body ratio van 86%. De verhoudingen zijn 19:9.

Motor

Motorola P30

Camera

Op de achterkant is een 13MP + 2MP dual-camera opstelling te vinden met phase-detection autofocus. De hoofdcamera van 13MP heeft een diafragma van f/2.0 en wordt gecombineerd met de tweede lens die een waarde heeft van f/2,4. De belangrijkste verschillende modi zijn AI Portrait mode, Pro mode, Spot color mode en meer. De camera aan de voorkant is een van 8MP, waarvan de lens een diafragma heeft van f/2,2. Deze heeft op zichzelf ook weer verschillende modi, zoals: AI Smart beauty, Night scene, Background blur en meer.

Beschikbaarheid

Er wordt verwacht dat de verkoop in China snel zal starten, waarschijnlijk al over twee weken. De productpagina van de P30 Play staat ook al online. Het toestel kost 1,899 yuan, wat omgerekend rond de 240 euro zou zijn. Het is echter onwaarschijnlijk dat deze Motorola ons land, of überhaupt Europa zal bereiken.

Via: XDA-Developers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk