'Dit zijn de specificaties van de Moto Edge X30'

'Dit zijn de specificaties van de Moto Edge X30'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Motorola is sterk in het budget- en middensegment, maar met de Edge 20 Pro keert de fabrikant weer terug in het hogere segment. Als de specificaties van de opvolger kloppen, dan zal dit toestel gaan concurreren met de toptelefoons zoals de S-serie van Samsung.

Moto Edge X30 specificaties

Welke naam het precies wordt, daar zijn diverse bronnen nog niet over eens. Wellicht wordt het de Moto Edge X30, de Motorola Edge 30 Ultra, of Motorola Edge X. Hoe dan ook, de specificaties die nu via Technik News gelekt zijn liegen er niet om. Let wel, deze specificaties zijn niet bevestigd dus nemen we ze met een korreltje zout.

Mogelijke specificaties Motorola Edge 30 Ultra
Scherm: 6,67 inch OLED FullHD+ (2400 x 1080 pixels), 144 Hz
Processor: Snapdragon "SM8450"
Werkgeheugen: 8 GB of 12 GB LPDDR5
Opslaggeheugen: 128 GB + 256 GB (UFS3.1)
Camera's: 50 MP groothoekcamera , 50 MP ultragroothoekcamera, 2 MP dieptecamera
Selfiecamera:  60 MP
Accu: 5.000 mAh, 68 watt snelladen, geen draadloos laden
Androidversie: Android 12
Extra's: IP52

De meest opvallende specificaties zijn toch wel de 60 MP selfiecamera en 68 watt snelladen. Een selficamera met zoveel megapixels zijn er nog niet, en 68 watt snelladen zal voor een Motorola-telefoon nieuw zijn. De Snapdragon "SM8450" zou verwijzen naar Qualcomms top Snapdragon-processor van 2022, de Snapdragon 898.

Er zijn ook details die niet meteen doen denken aan een high-end telefoon en dat is de IP52-certificatie, de FullHD+ resolutie en het ontbreken van draadloos laden en een telefotocamera. We zullen moeten wachten op de lancering van deze telefoon, om zeker te weten of ze tot de absolute top kan behoren. In ieder geval maakt Qualcomm zich op voor zijn Tech Summit later deze maand, waar de chipmaker zijn nieuwe processor zal onthullen. Motorola zal er naar verwachting ook bij zijn, dus hopelijk krijgen we dan meer horen over de Moto Edge X30.

Wat vind jij van deze specificaties? Is de Motorola Edge 30 Ultra daarmee een mogelijke opvolger van je huidige telefoon? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Motorola Moto Edge 20 Pro
Motorola Moto Edge 20 Pro
Motorola Moto Edge 20 Pro

Motorola Moto Edge 20 Pro

De zeer dunne 5G smartphone heeft een 108 megapixel camera en een 6,7 inch OLED beeldscherm met een verversingssnelheid van 144 Hz.

€ 662

Winkelen op:

Motorola Edge 20 Pro

Motorola Edge 20 Pro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk