Dit is het officiële Android 13 standbeeld, of is het een schommel

Dit is het officiële Android 13 standbeeld, of is het een schommel

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Bij elke nieuwe Androidversie hoort een standbeeld en Google heeft er nu ook eentje van Android 13 bij zijn kantoor neergezet. Daarnaast kan je het standbeeld ook bij jou thuis neerzetten.

Gerelateerde artikelen

Android 13 standbeeld

Bij elke nieuwe Androidversie plaatst Google een beeld bij het hoofdkantoor in Mountain View in de tuin. Zo zijn er beelden van Marshmallow, Jelly Bean en Oreo te zien. Allemaal in de vorm van het dessert waar ze naar vernoemd zijn. Sinds de komst van Android 10 is Google gestopt met het vernoemen van Android-versies naar zoete desserts. Gelukkig gebruiken ontwikkelaars intern nog steeds de dessertnamen. Voor Android 13 is dat tiramisu en Google heeft nu ook het bijbehorende standbeeld in de tuin gezet.

Het standbeeld is een schommel geworden en die is op de foto gezet door Googler Rahul Ravikumar. Het is even zoeken maar het is als het ware een omgevallen '13' met de blauwe balk als het cijfer 1 de groene 3 eronder. Je kan de 'Android 13-schommel' ook in je eigen tuin neerzetten, net als het Android 11-standbeeld en het Android 12-standbeeld. Open daarvoor deze website op je telefoon. Je telefoon moet wel ARCore ondersteunen. Richt vervolgens je telefoon op een plek waar je de schommel 'wilt neerzetten' en maak een foto. Houd de knop ingedrukt om een filmpje ervan te maken. Je kan de schommel kleiner maken met twee vingers op het scherm.

Deel jouw foto's in onze Telegram-groep, we zijn benieuwd! Voor alle nieuwe functies van Android 13 kun je hier terecht.

Wat vind jij van deze nieuwe Android 13-mascotte? Heb jij de Android-beelden ooit kunnen zien in de Verenigde Staten. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Luie teckel

Luie teckel

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk