Black Pearl-variant van Samsung Galaxy S7 Edge aangekondigd *update*

Black Pearl-variant van Samsung Galaxy S7 Edge aangekondigd *update*

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S7 Edge

De Galaxy S7 Edge is de variant met gebogen schermranden, maar dat is niet het enige verschil ten opzichte van de normale S7. Het toestel heeft daarnaast ook een grotere beelschermdiagonaal van 5,5 inch, ten opzichte van het 5,1 inch scherm van de normale variant. Daarnaast is ook de accucapaciteit een stuk groter.

De Europese variant bevat een Exynos 8890-chipset, 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB intern geheugen, maar een microSD-kaartslot is ook aanwezig.

Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn dit jaar in Barcelona aangekondigd. Inmiddels is de S7 Edge leverbaar in de kleuren zwart, zilver, goud, roze en wit. Daar wordt nog de kleur koraalblauw aan toegevoegd. Onlangs was er een gerucht over een Glossy Black-versie. Een medewerker van Samsung had namelijk een aantal foto's gemaakt van een S7 Edge in glanzend zwarte uitvoering. Het lijkt er op dat deze foto's de nu officieel aangekondigde Black Pearl-variant betreft.

128GB opslaggeheugen

Het verschil met de reeds bekende zwarte uitvoering is hoofdzakelijk de metalen rand. Bij de Black Pearl-variant is deze ook zwart. Samsung wil met deze uitvoering ervoor zorgen dat het toestel meer kwaliteit en luxe uitstraalt. Naast de nieuwe kleur heeft deze variant ook nog 128GB aan opslaggeheugen aan boord.

Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl kopen

Vanaf 9 december zal de Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl naar verschillende markten verscheept gaan worden. Samsung heeft niet bekendgemaakt welke landen in aanmerking komen maar thuisland Zuid-Korea zal hoogstwaarschijnlijk als eerste aan de beurt zijn.

Zou je deze versie aanschaffen?

Update 8-12 10:28 uur: Samsung heeft laten weten dat de nieuwe kleur helaas niet naar Nederland en België komt.

Bron: Samsung via SamMobile

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk