Telegram

Telegram

Wat is Telegram?

Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het eind versleuteld en de applicatie is razendsnel. Daarnaast zit deze messenger boordevol functies en zijn er supergroups en publieke kanalen aanwezig. Telegram lijkt na de overname van WhatsApp door Facebook het alternatief te worden voor deze populaire messenger.

Telegram berichten

Alles wat je wilt weten over berichten in Telegram:

Telegram videobellen en spraakchats

Telegram account

Telegram aanpassen

Telegram geheel aanpassen naar je eigen wensen, dat kan!

Telegram tips

Onze Telegram-expert Tom heeft uitgebreide howto's geschreven over hoe je onder andere de thuisblijvers via Telegram op de hoogte kunt houden als je met vakantie bent, hoe je de handige Telegram-bots kunt gebruiken en een uitgebreide uitleg over de zoekfunctie.

Telegram downloaden

Telegram is gratis te downloaden voor Android in de Play Store en voor iOS in de App Store. Een overzicht van de beste Telegram-apps die er zijn, vind je hier en de bètaversie van de app voor je smartphone vind je hier.

Volg Androidworld op Telegram!

Telegram
Telegram
Telegram
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk