Telegram-tip: zo plak je stickers en maskers op foto's

Telegram-tip: zo plak je stickers en maskers op foto's

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan in de chat-app Telegram je foto's versieren met stickers, tekst en grappige maskers. Androidworld legt uit hoe het werkt.

Telegram stickers en maskers

De populaire chat-app Telegram zit, in tegenstelling tot veel andere concurrenten, boordevol met leuke functies. Je kan bijvoorbeeld foto's die je wilt versturen, van tevoren aanpassen met tekst, stickers en maskers. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je in dit artikel.

-> Open een chat

-> Tik op het paperclipje

-> Tik op de camera en maak een foto of selecteer een eentje uit je galerij

-> Tik op het penseeltje

Telegram stickers en maskers

Nu kun je aan de slag met het versieren van je foto. Met het penseeltje kun je tekenen op je foto en daarnaast de kleur en het soort penseel selecteren. Via de knop met de letter 'T' kun je tekst toevoegen en de kleur ervan aanpassen.

Dan komen we bij de stickers en de maskers. Tik hiervoor op het sticker-icoontje onderin. Dan kom je in een scherm terecht waar al je sticker-packs te zien zijn. Je kan onderin wissel tussen stickers en maskers. De stickers kun je op elke gewenste plek plakken. De maskers worden daarentegen meteen op de 'juiste plek' geplakt. Zo wordt een mondkapje automatisch over je mond geplakt en een kroon op je hoofd gezet. Door het masker lang ingedrukt te houden, kun je deze in grootte aanpassen, klonen of verwijderen.

    .

Nu je weet hoe je je foto's kunt versieren in Telegram, kun je ook aan de slag met geheime chats, een leuke profielvideo, je eigen achtergronden en de handige mappen in de chat-app.

Telegram downloaden

Gebruik je Telegram voor Android nog niet? Dan kan de de berichten-app via de knop hieronder op je telefoon installeren. Telegram voor desktop kan je via deze site installeren. Wil je liever de bètaversie op je desktop gebruiken? Dan kan je die hier downloaden.

Telegram stickers en maskers

Telegram

Telegram

Wat is Telegram? Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk