Tip: zo bedien je muziek met Spotify op je Fitbit-horloge

Tip: zo bedien je muziek met Spotify op je Fitbit-horloge

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Fitbit-hologes en Spotify

Met de komst van de Fitbit Versa 2-smartwatch begin deze maand kondigde het bedrijf voor het eerste een samenwerking met muziekdienst Spotify aan. Voor het eerst is het namelijk mogelijk om op je FItbit-horloge je muziek rechtstreeks te bedienen als je gebruik maakt van Spotify Premium.

Voorlopig werkt dat enkel op de Versa 2, maar Fitbit en Spotify hebben beide beloofd dat andere horloges, zoals de Versa, Versa Lite en Ionic volgen. Over ondersteuning voor andere wearables, zoals de Charge 3 is niets bekend. In dit artikel leggen we je uit hoe je Spotify laat werken op je Fitbit-horloge.

Fitbit versa 2 ontwerp

De Fitbit Versa 2

Stappenplan

> Vanuit de Fitbit-app op je telefoon tik je in de linkse bovenhoek op het icoontje van je profiel

> Kies je Fitibit-horloge en tik op 'Apps'

> Zoek onder het tabblad 'Alle apps' naar 'Spotify'

> Installeer de app, log in op je account, en geef de nodige toestemmingen aan Spotify

> Je bent nu klaar om de app op je horloge te gebruiken

Spotify-app gebruiken

Je kan nu doorheen je bibliotheek van afspeellijsten bladeren en een playlist laten afspelen. Dat kan vanaf het eerste nummer of je kiest voor de 'shuffle-knop'. Je pauzeert ook muziek en je kan vlot door de nummers uit de lijst balderen.

De interface van Spotify voor Fitbit

De Spotify-interface op Fitbit horloges

Handig is ook dat de app ondersteuning biedt voor Spotify Connect waardoor je op verbonden luidsprekers of andere apparaten muziek kan afspelen vanaf je pols. Minder handig is dan weer dat je geen muziek offline kan bewaren op je Fitbit-horloge, dus je telefoon moet te allen tijde verbonden zijn via wifi of 4G.

Ben jij een Spotify-gebruiker met een Fitbit-horloge? Kijk jij ernaar uit om je muziek te kunnen bedienen vanaf je pols? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Fitbit

Fitbit

Fitbit is bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van devices waarmee mensen gezonder kunnen gaan leven en actiever kunnen worden. Door middel van h ..
Spotify - Muziek en podcasts

Spotify - Muziek en podcasts

Kan je Spotify gratis gebruiken? Spotify is een populaire muziekapp in Nederland die momenteel wereldwijd 159 miljoen gebruikers heeft waarvan 71 ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk