Zo activeer je de donkere modus in de webversie van Google Keep

Zo activeer je de donkere modus in de webversie van Google Keep

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Keep

Google Keep is beschikbaar als Android-app, Chrome OS-app en op je computer als web-app of als Chrome Extension. De Android-app heeft in mei een donker tintje gekregen en nu is de webversie aan de beurt.

Om dit donkere thema te activeren open je deze link op je pc, Chromebook of Mac en volg je onderstaande twee simpele stappen:

> Tik op het radaricoontje rechts bovenin

> Tik op 'Donkere modus inschakelen'

Donker thema voor Google Keep web

Donker thema voor Google-apps

Google past in rap tempo zijn apps aan met een donkere modus, wat helemaal nog niet zo eenvoudig is als je zou denken. Het bedrijf doet dit omdat in augustus Android 10 Q wordt gelanceerd. Deze Androidversie krijgt een systeembreed donker thema die automatisch apps donker maakt als je dit thema inschakelt via de optie in de instellingen. Met een donker thema worden je ogen minder belast met wit licht en tegelijkertijd wordt er zuiniger met je accu omgesprongen. Onlangs kregen Google Foto's, Google Agenda en Google Fit een donker thema.

Benieuwd welke apps van Google al een donkere modus hebben? We hebben ze in dit overzichtsartikel op een rij gezet.

Donker thema voor Google Keep web

Google Keep webversie met donker thema

Google Keep

Google Keep

Google Keep is de plek waar je je al gedachtenspinsels in op kunt slaan. Dat kan in de vorm van een handgeschreven notitie, een getypte notitie, een spraak ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk