De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 2022 zal je weer op Androidworld kunnen rekenen voor uitgebreide reviews van telefoons en alles wat met smartphones verbindt. Maar welke reviews van 2021 vonden jullie de interessantste? Dit waren de meest gelezen reviews van het voorbije jaar op Androidworld.

Meest gelezen reviews 2021

Het eindejaar en jaarlijstjes gaan heerlijk samen zoals gehaktballen en zure kersen. Voor een Belg als ik tenminste. Recent keken we vooruit en bespraken we zes aankomende trends van telefoons in 2022. De Androidworld gaf ook al zijn mening over de beste smartpones en het beste slimme horloge van 2021, maar we gaven zoals elk jaar het laatste woord aan jullie.

Ditmaal kijken we naar de meest gelezen reviews van het voorbije jaar op Androidworld. En zoals altijd wanneer we in zulke cijfers duiken, zorgt dat voor verrassingen.

1. Samsung Galaxy A52-review

Samsungs Galaxy A-telefoons zijn zowat elk jaar de best verkopende toestellen van het merk en dat merken we ook aan de leescijfers van de Galaxy A52-review. Dit model in het bijzonder wekt heel wat aandacht, want een nieuwe smartphone hoeft niet altijd in alles het beste te zijn. We denken ook allemaal met onze portemonnee.

In onze review kon je lezen:

"Met de Galaxy A52 heeft Samsung er alles aan gedaan om een nieuw verkoopsucces klaar te stomen, en dat is ook meer dan verdiend. De A52 voelt niet radicaal anders aan dan zijn voorganger, maar Samsung heeft op verschillende vakken wel de puntjes op de 'i' gezet waar de A51 nog tekort schoot ten opzichte van concurrenten. Het toestel is verfijnder en de verbeteringen voelen weldoordacht aan"

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

2. Samsung Galaxy S21 Ultra-review

Jullie kozen hem tot de beste smartphone van 2021 en uiteraard kreeg ook de review heel wat aandacht. Samsungs paradepaardje maakte geen compromissen, maar volgens Claudia is hij de beste telefoon in de Galaxy-geschiedenis.

In onze review kon je lezen:

"Samsung belooft dat de Galaxy S21 Ultra het meest geavanceerde professionele camerasysteem combineert met het helderste en slimste scherm op een Galaxy ooit. Die belofte maakt het Zuid-Koreaanse bedrijf waar. De S21 Ultra heeft het beste scherm en de beste cameraset-up in de Galaxy-geschiedenis."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

3. Garmin Venu Sq-review

Een mooi scherm, een goede accuduur en een prettig design, dat zijn de succesvolle ingrediënten van de Garmin Venu Sq. Hij heeft een prima balans tussen de slimme functies van een smartwatch en de mogelijkheden van een sporthorloge.

In onze review kon je lezen:

"De Sq doet wat hij moet doen en is zeker aan te raden voor personen die graag een gezondere levensstijl proberen aan te gaan en daarbij ook graag willen sporten."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

4. Motorola Moto G9 Plus-review

Dit jaar vierde Motorola het tienjarige bestaan van de Moto G-reeks en dat deed het met de lancering van de Moto G100: een telefoon met krachtige specs voor een toegankelijke prijs. Toch was het de review van de Moto G9 Plus die met de meeste aandacht ging lopen.

In onze review kon je lezen:

"Onder de streep is de Motorola G9 Plus – eigenlijk net als zijn voorganger – een alleskunner die de concurrentie soms voorblijft, maar op sommige punten ook moet erkennen dat andere spelers het net iets beter doen. Voor 250 euro is dit echter een van de weinig telefoons met zo'n groot paneel en een schone Android-ervaring. Als de cameraprestaties voldoende zijn en updates niet heel veel betekenis hebben voor jou, dan is er eigenlijk geen reden om de Motorola G9 Plus niet te kopen."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

5. Samsung Galaxy A12-review

"Veel batterij voor nog geen 180 euro", zo luidt de titel. Als er iets is wat we allemaal belangrijk vinden aan een telefoon, dan is het dat wel. AW Beta-tester Daniël merkte op dat de telefoon ideaal is voor wie weinig wil betalen en niet de hoogste verwachtingen heeft van telefoons.

In onze review kon je lezen:

"De doelgroep die de Galaxy A12 wil bedienen, koopt deze telefoon vanwege zijn lage prijs, de lange accuduur, de uitgebreide Samsung-software en het moderne uiterlijk."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

6. Google Nest Hub 2-review

De nieuwe generatie van de Google Nest Hub wil een plekje naast jouw bed veroveren. Het apparaat komt met een geavanceerde slaapanalyse dat je met uitgebreide rapporten meer inzicht geeft in je slaapgewoonten. ook de audiokwaliteit van de speakers werd onder handen genomen.

In onze review kon je lezen:

"De Google Nest Hub 2 beschikt over slaapregistratie en levert elke ochtend vrij accurate gegevens en een interessant slaaprapport af. Wat mij betreft is de smart display dan ook een prima alternatief voor dragen van een tracker of smartwatch tijdens de nachtrust."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

7. Samsung Galaxy A72-review

De Samsung Galaxy A72 moet het hebben van zijn cameraopstelling en uitstekende accuduur. Hij is iets duurder dan de Galaxy A52 en belandt ook traditioneel in diens schaduw. Het apparaat kreeg dit jaar ook geen versie met 5G, maar daar zal volgend jaar zonder twijfel verandering in komen.

In onze review kon je lezen:

"Ga je voor de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan kies je de A52 5G. Zoek je een topper op het gebied van prestaties? Ga dan voor de Moto G100 of de Poco F3. Geef je niet om 5G en wil je een leuke telelens voor een betaalbare prijs? Dan is de A72 het overwegen waard."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

8. Nokia X20-review

Met de X- en G-reeks gaf Nokia het startschot van een nieuwe strategie met zijn smartphones. Het merk wil duurzame toestellen op de markt brengen die jaren meegaan en die je nadien opnieuw voor Nokia doen kiezen. Al waren we zeker niet lyrisch over Nokia's krachtigste toestel van 2021.

In onze review kon je lezen:

"Waar echter voor mij de schoen wringt, is de prijs-kwaliteitverhouding van de Nokia X20. De telefoon heeft op dit moment een adviesprijs van 379 euro, en met deze prijs in gedachten en datgene wat de concurrentie in deze prijscategorie biedt, heeft Nokia toch een paar - in mijn ogen - vreemde keuzes gemaakt."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

9. Xiaomi Redmi Note 10 Pro-review

Xiaomi heeft dit jaar heel wat interessante toestellen uitgebracht, maar de Redmi Note 10 Pro wekte het meeste jullie aandacht. Hij wist een mooi pakket aan features te bieden voor een interessante midrange prijs. Een knap scherm, een 5020 mAh accu en de 108 MP camera vormen de basis.

In onze review kon je lezen:

"Positieve punten zijn het scherm, de hoofdcamera, de batterij en de luxe-uitstraling van het ontwerp. Iets negatiever zijn het frame dat goedkoop aanvoelt en de software die toch wat optimalisatie mist. Maar ik vind dat de positieve punten zeker opwegen tegen de negatieve. En zoek je dus naar een telefoon rond dit prijspunt, dan raad ik je deze Redmi Note 10 Pro zeker en vast aan."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

10. Poco X3 Pro-review

Een budgettelefoon die de lat hoog legt, dat is iets waar we van houden. De Poco X3 Pro heeft een Snapdragon 860-processor, ook al kost hij geen 300 euro. Daarnaast komt hij met een 120Hz scherm en een opvallend design.

In onze review kon je lezen:

"Vooral op het gebied van zijn prestaties, batterijduur en het scherm weet Xiaomi menig concurrent de laan uit te spelen. Als software voor jou heel erg van belang is, dan zou ik je wel willen aanraden om er nog eens over na te denken. De prijsstelling van de Poco X3 Pro is ontzettend scherp maar dat wil nog niet zeggen dat je een telefoon moet kopen die niet bij je (Android-)wensen past. Is de software voor jou minder belangrijk, dan kan ik de telefoon van harte aanraden."

De 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld

Welke reviews vond jij dit jaar interessant?. Heeft een welbepaalde review jou ervan overtuigd om je huidige telefoon te kopen? Over welke producten zou jij graag in 2022 reviews lezen op Androidworld? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Terugkijken naar 2021

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk