Samsung kondigt nieuwe Galaxy Unpacked aan, lancering A53 en A73

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Unpacked aan, lancering A53 en A73

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Na de lancering van de high-end Galaxy S22-smartphones en de Galaxy Tab S8-tablets richt Samsung zich nu op midrange smartphones. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft eindelijk de datum onthuld voor het volgende Galaxy Unpacked-evenement waarop we de Galaxy A53 en Galaxy A73 verwachten te gaan zien.

Lancering Galaxy A53 en A73

Samsung zit niet stil en heeft onlangs al de Galaxy A13, Galaxy A23, Galaxy M23 en Galaxy M33 5G onthuld. Daar worden op 17 maart nieuwe telefoons uit de Galaxy A-serie aan toegevoegd, en dat worden waarschijnlijk de Galaxy A53, Galaxy A73 en de Galaxy A33. Dat zijn drie zeer belangrijke telefoons voor Samsung aangezien ze jaarlijks erg veel verkocht worden.

Samsung geeft in een persbericht aan dat het dit jaar de Galaxy-innovaties voor de A-serie naar een hoger niveau tilt. Mogelijk krijgen we functies zoals een 108 MP-camera, 4K 60fps-video-opname en 8K-video-opname in één van de aankomende smartphones uit de Galaxy A-serie te zien.

De Galaxy A-serie is Samsungs populairste smartphoneserie. De A-serie maakt Galaxy-innovaties toegankelijk voor iedereen en geeft die mensen de kracht om te creëren en verbinding te maken.
Dit jaar tilt Samsung de Galaxy-innovaties voor de A-serie naar een hoger niveau. De verbluffende, nieuwe Galaxy A-serie smartphones zijn ontworpen om een totaalervaring te bieden, met alles wat mensen zoeken in een smartphone

Samsung over zijn Galaxy A-serie

Details van de Galaxy A53 en de Galaxy A73 zijn al uitgelekt. Beide telefoons zijn vergelijkbaar met hun voorgangers, maar men verwacht dat ze beschikken over krachtigere processors en verbeterde camerafuncties. De telefoons krijgen daarnaast een 120 Hz Super AMOLED Infinity-O-scherm, en een 5.000 mAh-accu die 25 W snelladen ondersteunt.

Wanneer is Galaxy Unpacked?

Het Galaxy Unpacked-evenement zal via een livestream YouTube te volgen zijn vanaf 15.00 uur Nederlandse tijd. Kijk jij uit naar deze telefoons en ben je er ook bij? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Unpacked aan, lancering A53 en A73

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk