Samsung weer sneller dan Google, beveiligingsupdate augustus onderweg

Samsung weer sneller dan Google, beveiligingsupdate augustus onderweg

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung heeft de beveiligingsupdate van augustus nu al uitgebracht, terwijl Google zijn Pixel 6-telefoons nog van de update moet voorzien. Heb jij een Samsung, dan kun je dus vanaf nu een beveiligingsupdate verwachten. De Galaxy S22-serie is als eerste aan de beurt.

Samsung Galaxy S22 krijgt beveiligingsupdate van augustus binnen

Androidworld-lezer Marco bracht ons vanochtend op de hoogte van een nieuwe update voor zijn Samsung Galaxy S22 Ultra. Het gaat om de beveiligingsupdate van augustus die Google pas volgende week beschikbaar gaat stellen voor zijn Pixeltelefoons. Samsung is Google nu bijna maandelijks te snel af.

Gerelateerde artikelen

Ook de Samsung Galaxy S22 en de Samsung Galaxy S22 Plus kunnen in de komende dagen deze update ontvangen, en dat geldt ook voor andere Galaxy-telefoons. Samsung heeft de Galaxy S22-serie begin dit jaar gelanceerd met het op Android 12 gebaseerde One UI 4.1. De telefoons kunnen rekenen op vier Android-updates, en tenminste vijf jaar beveiligingsupdates.

Welke beveiligingsproblemen Samsung (en Google) precies aangepakt hebben, is nog niet bekend. Samsung zal dit in de komende dagen communiceren via zijn Security Bulletin.

Downloaden

De update is ongeveer 418 MB groot en bevat naast de patch van augustus ook weer de bekende prestatieverbeteringen en stabilisatieverbeteringen. Er worden met de update ook een aantal Samsung-apps bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als je nog geen melding op je telefoon ziet, kan je handmatige controleren op de update. Ga hiervoor naar: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

  • Prachtig scherm
  • Sterke prestaties en camera's
  • Trekt stof aan
  • Maar 45W snelladen
Bekijk meer specificaties

Bedankt voor de tip, Marco!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk