Samsung Galaxy S23 Ultra-design gelekt: zie jij het verschil?

Samsung Galaxy S23 Ultra-design gelekt: zie jij het verschil?

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Er zijn beelden opgedoken van de Samsung Galaxy S23 Ultra. Pak je loep erbij want de designverschillen met de Galaxy S22 Ultra lijken heel klein te gaan worden, maar echt heel erg klein.

Samsung Galaxy S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 Ultra wordt het nieuwe vlaggenschip van Samsung voor 2023. Er verschenen al eerder de nodige geruchten over de telefoon. Zo zou de S23 Ultra weer op een Exynos-chipset draaien, een 200 MP hoofdcamera krijgen, dezelfde telelenzen krijgen als zijn voorganger en in februari volgend jaar aangekondigd worden. Daarbij verscheen er eerder al een concept van de S23 Ultra, bij dit concept zagen we dat het toestel sterk gebogen schermranden zou krijgen en een vernieuwd camera-eiland

Er zijn nu echter nieuwe renders van het toestel verschenen. Op deze beelden, die zijn gedeeld door de bekende geruchtenverspreider OnLeaks, zien we dat het toestel qua design nauwelijks verschilt ten opzichte van zijn voorganger.

Alleen grotere randen rondom de camera?

Zoals je aan de beelden hierboven en hieronder kunt zien, lijken de S22 Ultra en de S23 Ultra namelijk enorm veel op elkaar. Volgens OnLeaks zijn enkel de aluminium randen rondom de camera's groter, liggen de telelenzen dieper in de behuizing en zijn de schermranden van de S23 Ultra een stukje dunner. Als dit waar blijkt te zijn, dan zien we qua ontwerp helaas dus weinig vernieuwing in de aankomende Galaxy S23 Ultra.

De 'gewone' Galaxy S23 en de Galaxy S23+ zullen er volgens geruchten wel anders uit gaan zien in vergelijking met hun voorgangers. Deze toestellen zullen qua ontwerp dichter tegen de S22 Ultra en S23 Ultra aanleunen. Dat komt doordat het camera-eiland verdwijnt. Hierover schreven we gisteren al een artikel, en de beelden vind je hier.

Wat vind jij van het feit dat de S23 Ultra er misschien bijna hetzelfde uit gaat zien als zijn voorganger? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk