'Samsung Galaxy S21 FE in vier kleuren te zien op persafbeeldingen'

'Samsung Galaxy S21 FE in vier kleuren te zien op persafbeeldingen'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy S21 FE is opgedoken op persafbeeldingen die van Samsung zelf afkomstig lijken te zijn. De telefoon is er in vier kleuren op afgebeeld.

Samsung Galaxy S21 FE op afbeeldingen

We wisten al van eerdere lekken dat de Galaxy S21 FE dit jaar in een kleurrijke samenstelling komt, namelijk grijs, lichtgroen, lichtviolet en wit. Een zwarte variant hoeven we dus niet te verwachten, en de persafbeelding (Android Headlines) hierboven bevestigt deze geruchten.

in vier kleuren zou komen: grijs, lichtgroen, lichtviolet en wit. Wat ook betekent dat er deze keer geen zwarte versie zal zijn. Net als de Galaxy S20 FE die vorig jaar werd gelanceerd, zal de Galaxy S21 FE behoorlijk kleurrijk zijn. Maar een beetje conservatief over het aantal kleuren.

'Samsung Galaxy S21 FE in vier kleuren te zien op persafbeeldingen'

Samsung Galaxy S21 FE design

De Samsung Galaxy S21 FE lijkt in grote lijnen op de Galaxy S21, maar er zijn wellicht wel een paar verschillen. Ten eerste is de cameramodule niet zo dik als die van de telefoons in de Galaxy S21-serie en de kleur van de cameramodule komt overeen met de rest van het toestel. De Galaxy S21 FE zal waarschijnlijk een plastic achterkant hebben net als de Galaxy S21.

'Samsung Galaxy S21 FE in vier kleuren te zien op persafbeeldingen'

Samsung Galaxy S21 FE specificaties

Net als de Galaxy S20 FE wordt de S21 FE een iets lager gepositioneerd dan de Galaxy S21-serie, waardoor het een mid-range smartphone wordt met daarbij een goedkoper prijskaartje.

Het gerucht gaat dat de Samsung Galaxy S21 FE een 6,5 inch 120Hz-scherm krijgt en met een Exynos-processor vanwege chiptekorten. Er wordt ook gesproken over 8 GB RAM en 128 GB opslag en dezelfde camera-opstelling als de Galaxy S21: een 12 megapixel groothoekcamera, en 12 megapixel ultragroothoekcamera en een 64 megapixel telelens.

'Samsung Galaxy S21 FE in vier kleuren te zien op persafbeeldingen'

Samsung Galaxy S21 FE prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S21 FE zou op 19 augustus aangekondigd worden tijdens een Galaxy Unpacked-evenement, samen met de Galaxy Z Flip 3 en de Z Fold 3. Daarnaast zou de telefoon beduidend goedkoper worden dan de gewone Samsung Galaxy S21.

Kijk jij uit naar deze Samsung Galaxy S21 FE? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Afbeeldingen via LetsGoDigital

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk