Samsung Galaxy S10 5G met 6,7 inch scherm en vier camera's komt niet naar Nederland

Samsung Galaxy S10 5G met 6,7 inch scherm en vier camera's komt niet naar Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S10 5G

In Nederland zullen we de krachtigste variant van de Galaxy S10-reeks helaas niet mogen verwelkomen, dat heeft Samsung bekend gemaakt. De Koreaanse techgigant die gisteren zijn Galaxy S10-telefoons en vouwbare Galaxy Fold voorstelde, heeft daarentegen deals met providers gesloten in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Nederland loopt net als België achter met de uitrol van zijn 5G-netwerk en door de kwestie rond Huawei waar onze providers mee afrekenen, zou die verspreiding nog weleens meer vertraging kunnen oplopen. Al heeft T-Mobile nu bekend gemaakt dat het heel Nederland van 5G wil voorzien tegen eind 2020. Al mogen we natuurlijk dan alvast de Samsung Galaxy S11 verwachten.

Banner van de Samsung Galaxy S10 5G

Extra functionaliteiten

De Samsung Galaxy S10 5G heeft meer extra's dan alleen 5G, zoals eerder al in dit gerucht naar voren kwam. Het toestel heeft in de eerste plaats een 6,7 inch AMOLED-paneel tegenover de 6,4 inch van de Samsung Galaxy S10 Plus. Met een groter scherm komt ook een grotere accu en de telefoon kan dus rekenen op een batterij van 4500 mAh, al is dat minder dan de 5000 mAh die verwacht werd. Verder werkt het met een Qualcomm Snapdragon X50-modem, al kan Samsung mogelijk zijn eigen modem Exynos 5100-modem gebruiken voor het Europees model.

Interessant is ook de camera van de telefoon, want de Galaxy S10 5G krijgt er nog een extra lens bij. het toestel heeft naast de set-up van drie cameralenzen, ontdek hem hier, nog een vierde lans aan de achterkant, namelijk een 3D-dieptecamera voor bokehfoto's. Het is nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy S10 5G zal verschijnen of hoeveel de vraagprijs zal zijn.

Vind je het jammer dat we in Nederland de 5G-variant zullen moeten missen? Welke Galaxy S10-telefoon is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk