Rode OnePlus 6 gelekt op diverse foto's, komst op 2 juli?

Rode OnePlus 6 gelekt op diverse foto's, komst op 2 juli?

Rode OnePlus 6

OnePlus is geen vreemde om nieuwe kleuren te introduceren voor hun toestellen nadat deze al zijn uitgebracht. Een korte geschiedenis: De Midnight Black voor de 3T, de gouden versie van de OnePlus 5, Sandstone White en Lava Rood voor de 5T: het is een kleurrijke boel. Op dit moment is de OnePlus 6 in drie verschillende kleuren beschikbaar: Midnight Black, Silk White en Mirror Black.

OnePlus 6 Rood tweet

Nu zijn er zeer sterke hints dat er een rode editie van de OnePlus 6 aankomt. De eerste hint komt van OnePlus zelf. Zij hebben een tweet de wereld in gestuurd met de code C61422. Dit slaat op een kleurenhex, en als je deze opzoekt kom je inderdaad op rood uit.

Een andere hint komt van mensen die het toestel al in handen hebben gehad. Op twee foto's is namelijk een rode OnePlus 6 te zien. Een felrode OnePlus 5T viel al enigszins op, maar de gelekte rode OnePlus 6 slaat alles. Deze is naast felrood ook nog eens glimmend, waardoor hij eigenlijk niet te missen valt. Als je deze telefoon koopt is het bijna zonde om er een hoesje omheen te doen!

Beschikbaarheid

OnePlus noemt in de teaser op het laatst een datum van 2 juli. Het lijkt daarom een simpele rekensom: de kleurencode, 2 juli, de gelekte foto's: er komt een rode OnePlus 6 op 2 juli. Zou het zo simpel zijn?

Als we kijken naar het verleden zou het kunnen dat OnePlus deze felrode 6 in een beperkte oplage beschikbaar stelt, waarna hij na een paar weken in de verkoop niet meer te krijgen is. Daarom is het verstandig om 2 juli er zo snel mogelijk bij te zijn, mocht rood je lievelingskleur zijn en het toestel dan ook daadwerkelijk te verkrijgen zijn. Wat vind jij van deze nieuwe kleur?

Header-afbeelding via: MKBHD

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties