Dit is de nieuwe OnePlus 6 Silk White Limited Edition

Dit is de nieuwe OnePlus 6 Silk White Limited Edition

OnePlus 6 Silk White Limited Edition

De OnePlus 6 Silk White Limited Edition behoort tot de OnePlus-familie. Deze OnePlus 6 is uitgevoerd in een witte kleur en bevat verder dezelfde specificaties als de eerder aangekondigde uitvoeringen. De video in deze tweet toont de witte uitvoering met glazen behuizing alsof het een parel is. De nieuwe uitvoering is een gelimiteerde versie wat zou betekenen dat er niet veel van zijn. Het toestel is op de website van OnePlus te bestellen en zal over 4 dagen beschikbaar zijn.

OnePlus 6 Silk White

OnePlus 6

De OnePlus 6 is voorzien van de nieuwe Snapdragon 845 en heeft 6GB/8GB aan werkgeheugen en 128GB/256 GB aan interne opslag. De grootste verandering aan de OnePlus 6 is de het materiaal aan de buitenzijde. De plastich behuizing heeft plaats gemaakt voor glas. Het scherm is Full Optic AMOLED met een formaat van 6,28 inch. Dat is iets groter dan die van de OnePlus 5T, de buitenmaten zijn vrijwel hetzelfde gebleven. Ook de camera set-up is grotendeels hetzelfde gebleven, alleen is er een grotere sensor en OIS ingebouwd. De vingerafdruksensor zit nog steeds aan de achterzijde maar is nu ovaal van vorm.

Naast deze witte uitvoering is de OnePlus 6 al verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Mirror Black. De OnePlus 6 is direct voor te bestellen op de eigen website en bij Belsimpel dat onlangs bekend maakte officieel OnePlus aan het assortiment toe te voegen.

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

OnePlus 6
3300 mAh
6.28 inch - 2280x1080 px
256 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
OnePlus

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer