OnePlus-baas Pete Lau teaset nieuw Androidtoestel

OnePlus-baas Pete Lau teaset nieuw Androidtoestel

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Teaser OnePlus 5

Pete Lau, oprichter van het bedrijf, heeft via een bericht op Weibo (Chinees sociaal netwerk) een teaser geplaatst van de vermoedelijke OnePlus 5. Bij de afbeelding is de hashtag #NeverSettle vermeld. Never Settle is de slogan van OnePlus waarmee het bedrijf wil aangeven dat het zich inspant om de beste gebruikservaring te bieden aan hun klanten; ze zullen niet stoppen voordat ze deze ervaring hebben gevonden.

De tekst die Lau bij de afbeelding heeft gezet, betekent na Google Translate zoiets als: "Doorgaan. Verslaafd aan werken zonder pauze, alleen om een grote verrassing te hebben." Deze tekst en afbeelding kan natuurlijk slaan op een nieuw OnePlus-toestel, de OnePlus 5 om precies te zijn. We zien meteen ook 5 medewerkers rondom het toestel. Zou dat nog een hint zijn?

OnePlus-baas Pete Lau teaset nieuw Androidtoestel

Mogelijke specificaties OnePlus 5

De naam OnePlus 4 wordt naar alle waarschijnlijkheid overgeslagen omdat 4 een ongeluksgetal in veel Aziatische landen. Deze OnePlus 5 zou net als andere nieuwe Androidtoestellen een dubbele camera achter krijgen, die op twee manieren gebruikt kan worden. Deze camera zouden foto's kunnen maken met 23 of 16 megapixels.

Ook zou het toestel kleine bezels (schermranden) hebben en een 5,5 inch groot scherm met een Quad HD-resolutie (2560×1440 pixels). Het toestel verder voorzien worden van een Snapdragon 835-chipset en beschikken over 8GB aan werkgeheugen en 256GB aan intern geheugen. Ook moet de OP5 een USB C-aansluiting krijgen en een accu van 4.000 mAh.

Wanneer de OnePlus 5 gelanceerd zal worden is op dit moment nog niet bekend. Als we kijken naar voorgaande jaren, dan zal een lancering ergens in de zomer moeten gaan plaatsvinden. Het toestel zal, naar alle waarschijnlijkheid, ook dit jaar weer aantrekkelijk geprijsd zijn. In combinatie met deze specificaties zal de OnePlus 5 wederom een zeer interessante smartphone zijn.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk