OnePlus Nord N10 5G: uitrol Android 11-update van start

OnePlus Nord N10 5G: uitrol Android 11-update van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eigenaren van de OnePlus Nord N10 5G kunnen een update naar Android 11 verwachten. OnePlus meldt dit heugelijke nieuws op zijn forum.

OnePlus Nord N10 5G krijgt Android 11

De OnePlus Nord N10 5G en OnePlus Nord N100 werden eind 2020 gelanceerd met Android 10 en kunnen rekenen op één grote Android-update en drie jaar lang beveiligingsupdates. Helaas profiteert het tweetal niet van de nauwere samenwerking met OPPO en het daaruit vloeiende verbeterde updatebeleid. De telefoon krijgt dus, net als de Nord N100 vorige week, Android 11 en daar blijft het bij.

OnePlus geeft op zijn forum aan dat de update voor het einde van de week bij elke Nord N10 binnen moet zijn en somt alle verbeteringen op. De eerste eigenaren kregen de update eerder al binnen.

OnePlus Nord N10

OnePlus Nord N10

Nieuw in OxygenOS 11

De update bevat het nieuwe uiterlijk van OxygenOS 11 inclusief een facelift door de hele interface. Er zijn ook verbeteringen voor Game Space en het always-on-scherm van de telefoon. Daarnaast is de camera-software verbeterd. In de snelle instellingen vind je ook een verwijzing naar de donkere modus die je voortaan naar wens kan inplannen. De gehele lijst met verbeteringen vind je hier. Alle nieuwe functies die met Android 11 te maken hebben kun je in dit artikel bekijken. Vergeet ook niet deze kleine, maar interessante nieuwtjes.

OnePlus Nord N10 5G en verbaasde koe

OnePlus Nord N10 5G en verbaasde koe

Meer weten over de OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G kopen

OnePlus verkoopt de Nord N100 voor 299 euro in de kleur Midnight Ice met 6 GB-werkgeheugen en 128 GB-opslaggeheugen.

OnePlus Nord N10 5G: uitrol Android 11-update van start

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk