'OnePlus Nord: gelekte foto op Amazon verklapt design'

'OnePlus Nord: gelekte foto op Amazon verklapt design'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus Nord

Nog voor we de prijs, het design of specificaties van de OnePlus Nord te zien kregen, kondigde OnePlus aan dat de telefoon alvast vooral te bestellen is. We legden ook al uit hoe die bijzondere pre-order actie werkt. Nu kondigt de geruchtenverspreider Ishan Agarwal op Twitter aan dat het design van de OnePlus Nord is gelekt. Hij deelt daarbij enkele foto's van de telefoon die afkomstig zijn van Amazon.

Gelekte foto's van de telefoon

Tik op de tweet om hem te openen

Als eerste zien we een foto van de achterkant van de telefoon, en we krijgen daarbij de verticale camera-opstelling te zien die aan de linkerkant is gepositioneerd. De telefoon op de foto heeft een grijs design. Verder is er ook een foto van het scherm en die onthult nog meer. Allereerst is er de dubbele selfiecamera waarover al gesproken werd in geruchten en we zien ook dat het scherm geen gebogen randen heeft zoals bij de duurdere OnePlus 8-reeks. Daarnaast is ook de herkenbare Alert Slider te zien waarmee je de telefoon op 'stil' of 'trillen' zet.

Gelekte foto's van de telefoon

Tik op de tweet om hem te openen

Specificaties

Volgens eerdere geruchten komt de OnePlus Nord met een 6,55 inch AMOLED-scherm dat een 90 Hz-verversingssnelheid heeft. De telefoon gebruikt een 2,4 GHz Qualcomm Snapdragon 765-processor samen met 6 GB RAM en 128 GB opslag. De goedkopere Nord beschikt over een 4300 mAh accu en hij kan opladen met een 30 watt oplader zoals zijn grotere broertjes. De telefoon heeft achterop een 64 MP hoofdcamera, een 16 MP groothoekcamera en een 2 MP macrocamera. Tot slot is er een 32 MP selfiecamera aanwezig en als twee sensor is er vooraan een 8 MP groothoekcamera.

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer de OnePlus Nord beschikbaar is is, maar hier lees je alles over de huidige pre-orders. OnePlus zal de Nord vermoedelijk op 10 juli voorstellen en hier lees je meer over het verwachte prijskaartje.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk